Hitman Sniper Provocarea

Celor de la Square Enix nu le-a fost frica sa foloseasca IP-ul Hitman in moduri creative si distractive. Hitman GO a fost un succes critic pentru realizarea unui lucru nou si unic, iar in timp ce Hitman Sniper nu are aceiasi dimensiune, detine cantitatea de distractie necesara.

Obiectivul tau in joc este sa elimini tintele in orice nivel. In acel nivel pe care un scriitor de la Destructoid a fost capabil sa il joace, a fost capabil sa-si elimine tinta, de indata ce i-a aparut luneta in fata de la inceputul nivelului. Cu siguranta poti elimina oponentul din prima, insa nu are nici un farmec.

Ceea ce trebuie sa faci cu adevarat este sa omori cat de multi baieti rai este posibil in moduri creative pentru a realiza cat mai multe puncte poti. Hitman Sniper este un joc competitiv prin intermediul unei tabele de scor. Vei vedea in timp real cat de multe puncte si bani ai facut in plus fata de prietenii tai, de asemenea vei vedea cand ei te intrec.

Asa ca trebuie sa devii creativ in modul in care ii ucizi pe ceilalti, fiindca depinzand cat de creativa este crima ta, mai multe puncte vei primi. Din fericire, uciderea creativa este ceva la care Hitman a fost intotdeauna bun. Un exemplu, implica ca un jucator sa uciderea in fata unei masini din parcare. Acest lucru activa alarma masinii, ce a determinat ca 2 gardieni din apropiere sa vina sa investigheze zgomotul. Unul era deja langa masina, iar celalalt gardian era deasupra intr-o casa. De indata ce gardianul s-a aplecat peste , acesta a impuscat prin sticla ce facea parte din balustrada si gardianul a cazut peste celalalt, realizand un double kill.

Hitman Sniper va iesi in toamna aceasta si va fi un titlu free-to-play. Jucatorii vor fi capabili sa deblocheze totul fara sa trebuiasca sa plateasca, dar cei care vor sa obtina totul cat mai repede vor avea posibilitatea de a plati.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *