Halo 5

Microsoft a confirmat ca Halo 5, cunoscut acum oficial ca fiind Halo 5 : Guardians, nu va fi lansat pe Xbox One pana in toamna anului 2015, dar a fost inca o data a reiterat ca Halo „Journey” va continua anul acesta. Manager-ul general al celor de la 343 Industries, Bonnie Ross, a spus ca realizarea unui joc Halo, care ruleaza 60 frames per second, a unui server dedicat, cu scopul, caracteristicile si marimea la care am visat de mai mult de un deceniu, este non-trivial. Acesta spune ca activitatea pe care cei de la 343 Industries, sunt foarte siguri pentru a se asigura ca livreaza jocul Halo pe care fanii il merita. si un joc care este construit de la zero pentru Xbox One.

Ross a continuat spunand ca Halo 5 : Guardians este un efort mai mare decat Halo 4, acest lucru se aplica continutului si scopului jocului, de asemenea si tehnologia in ceea ce este un motor mai nou si mai puternic. Cu siguranta sunt mai multe elemente nucleice transmise din jocurile anterioare, dar acestia au investist un efort mare in retehnologizarea tehnologiei lor si preluarea de avantaj al hardware-ului Xbox One si ecosistemul de a creea lumi si experiente demne de ceva next-gen.

Detaliile actuale despre Halo 5 sunt inca rare, un trailer CG a fost aratat la E3-ul de anul trecut, si nu am auzit nimic oficial despre proiect pana acum. Ross a spus ca este un joc care va demonstra talentul, invatarea si abilitatile echipei 343 Industries. Un joc ce va incorpora lucruri pe care le-au invatat din Halo 4 despre tehnologie, estetica si performanta, poate mai important, intelegerea si imbratisarea unei comunitati de gameri ce iubesc ceea ce sta in inima acestui joc si potentialul nelimitat al universului Halo.

Halo 4, lansat pentru Xbox 360 in 2012, a fost un titlu nou Halo ce urmeaza sa fie lansat de 343 Industries, studioul fondat de Microsoft pentru a prelua producerea francizei.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *