gopro hero4 silvergopro hero4 silver

Noul model GoPro Hero4 Silver realizeaza filmari superbe pentru o camera de actiune. Abundenta de rezolutii si optiuni de frame-rate multumesc atat pe cei ce folosesc aceasta camera pentru prima data, cat si pe cei mai experimentati in acest domeniu. Ecranul touchscreen pe care il contine faciliteaza mult previzualizarea filmarilor si schimbarea setarilor. Singurul neajuns ar putea fi considerat faptul ca inca necesita o carcasa suplimentara pentru impermeabilitate completa, insa aceasta este o caracteristica specifica tuturor camerelor de actiune aflate pe piata in acest moment.

GoPro Hero4 Silver a preluat tot ceea ce a incantat utilizatorii la predecesoarea Hero3+ Black – in special calitatea inalta a filmarii, si a adaugat cateva facilitati noi, printre care se numara ecranul touchscreen, transformand-o in una din cele mai bune camere de actiune de pe piata.

De cateva generatii incoace, modelele Black de la GoPro au fost in principal alese de impatimitii de sporturi extreme si filmari in conditii mai deosebite, intrucat aveau cele mai bune specificatii si performante tehnice. Odata cu lansarea GoPro Hero4 Silver, situatia s-a schimbat. Cu ajutorul acestei camere de actiune se pot inregistra videoclippuri la o rezolutie 4K, cu 15 fps, sau la o rezolutie mai fiabila, de 2,7K la 30 fps. Aceste facilitati erau oferite si de variantele Hero 3/3+ Black, insa Hero4 Silver foloseste si componente actualizate si optiuni de inregistrare prezente de asemenea la Hero 4 Black.

Camera de actiune GoPro Hero4 Silver poate fi echipata cu o carcasa antiacvatica ce rezista la adancimi de pana la 40 de metri si posibilitati diverse de prindere, in asa fel incat, spre exemplu, poate fi atasata atat deasupra, cat si pe lateralele castii de protectie.

Pastrand aceleasi dimensiuni precum predecesoarele sale Hero 3 si 3+, vor putea fi folosite si carcasele acestora, in schimb bateriile de la modelele anterioare nu se mai potrivesc. Designul compartimentului acumulatorului a fost regandit pentru ca bateriile sa poata fi schimbate mult mai usor.

Camera suporta si conectivitate diversa, prin sloturile micro-HDMI si mini-USB, avand de asemenea si slot pentru card, capacitatea maxim suportata fiind de 64 GB. Aranjamentul butoanelor si comenzilor a ramas acelasi, difera doar functia fostului buton de activare a Wi-Fi-ului (de la modelele anterioare), care acum are functia de highlight. Astfel iti va fi mult mai usor sa marchezi acea sectiune din filmare ce te intereseaza, pentru a o putea gasi mai usor ulterior, cand vei vrea sa arati si altor persoane aventura ce ai imortalizat-o. Daca ai si tu nevoie de o astfel de camera, poti gasi aici GoPro Hero4 Silver, disponibila cu diverse accesorii.

Toate rezolutiile in combinatii cu diverse frame-rate-uri ofera enorm de multe posibilitati de filmare. Poti inregistra la rezolutii de pana la 4K, insa printre cele mai cautate in randul utilizatorilor se numara 1080p la 60 fps, 960 la 100 fps si 720p la 120 fps. Impatimitii de aventura si andrenalina ce doresc sa isi inregistreze incursiunile vor gasi un aliat de incredere in GoPro Hero4 Silver, multumita caracteristicilor si facilitatilor adaugate in plus fata de modelele predecesoare. Touchscreen-ul usureaza mult navigarea prin meniu, calitatea filmarilor video este una buna, diversele modalitati de montare o fac foarte versatila, prin urmare GoPro Hero4 Silver primeste o recomandare foarte buna.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *