Google +

Daca te uiti dupa o noua aplicatie de fotografii pentru a o folosi urmatoarea data in vacanta, ai putea sa alegi cu usurinta Google +. Google a actualizat versiunea de iOS a aplicatiei amrti, pentru a include „Stories”, unealta de scrapbooking automata a serviciului, si a adaugat caracteristici de editare a fotografiilor avansata. Noua unealta de editare a fotografiilor le permite utilizatorilor sa-si faca fotografiile mai placute fara sa trebuiasca sa paraseasca aplicatia Google + si include controale pentru a ajusta luminozitatea, culoarea si zona de concentrare.

Compania a scris in post-ul Google +, ca cu ajutorul acestor unelte inspirate din Snapseed, poti taia, roti, adauga filtre si adauga imbunatatiri precum Drama, Retrolux, HDR Scape si multe altele.

Aplicatia iti va sincroniza munca de asemenea printre dispozitive, asa ca poti incepe sa editezi pe iPhone-ul tau mai tarziu pe iPad. Toate aceste editari sunt non-destructive, insemnand ca poti sa te intorci la fotografia originala oricand in procesul de editare.

De indata ce ai editat fotografiile, poti sa le adaugi la „Stories”. Unealta, ce a aparut prima data pe Google +, luna trecuta, creeaza automat un scrapbook digital a fotografiilor tale cand te intorci din vacanta. Cand fotografiile sunt stocate pe Google +, aplicatia foloseste istoria locatiilor tale, geotag-urile fotografiile si unealta auto minunata a celor de la Google pentru a gasi cele mai bune fotografii din excursia si le combina intr-un jurnal de calatorii interactiv, punandu-ti date pe calatorii.

Povestile din categoria „Stories”, sunt automat create in 24 de ore de la intoarcerea dintr-o excursie, insa utilizatorii le pot edita si le pot distribui dupa ce au fost create. De aceea de cate ori mergeti intr-o excursie, folositi aplicatia Google + pe iOS pentru a include controale de editare a fotografiilor avansate. Asa ca pentru a pastra un jurnal de calatorii virtual, trebuie sa folositi aplicatia google +.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *