Febra fotbalului a inceput sa puna stapanire pe toata lumea, odata cu inceperea Cupei Mondiale de Fotbal. Femei, copii, barbati, cu totii sunt mai mult ca entuziasti cand vine vorba despre acest eveniment fara seaman care se intampla odata la patru ani. Cu o clasa de mijloc infloritoare, cu o scena de arta care pulseaza, si cu o industrie de moda care se dezvolta de la sezon la sezon, cea de-a saptea cea mai mare economie a lumii este pregatita pentru un prim-plan.

Si unde este mai indicat sa poposesti pentru prima data decat in metropola sa de pe coasta, Rio de Janeiro? De la designerii sai tocmai lansati in moda si pana la cluburile sale underground, dar si cinematografele sale cunoscute, te voi ghida in tot ceea ce priveste shopping-ul, mancarea, dansurile, cazarea si multe alte atractii in acest oras fabulos.

Pentru cei mai putini pasionati de fotbal si mai mult interesati de alte activitati, Rio ofera mai mult decat activitatile obisnuite ce tin de meciurile de fotbal dintre toate grupele participante. Fabrica Bhering, odata o fabrica de ciocolata, a fost de curand transformata de catre un grup de artisti intr-un spatiu de studiouri deschise pentru toata lumea.

Atractia horticulara a Rio-ului este gradina sa botanica Jardim Botanico. Aceasta dispune de mai mult de 13, 000 de specii de plante si copaci, acestia din urma reprezentand casa tucanilor, maimutelor, si al restului faunei potrivite pentru un asemenea spatiu.

Din punct de vedere vestimentar, Brazilia poate fi in mare parte asociata cu bikini, insa o evolutie recenta a modei consta in buticuri sic si tinute eclectice potrivite pentru un asemenea cumparator. Designerul Alexandre Herchcovitch ramane printre favoritii industriei modei, in timp ce talentele native ale lui Fernanda Yamamoto and Andrea Marques sunt de luat in seama.

Rio-ul cosmopolitan inseamna o varietate de optiuni de a lua masa, de la vanzatorii de strada care ofera feluri de mancare specifice si pana la restaurantele la care poti cina doar pe baza de rezervare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *