Cum arata un joc pentru noile console next gen, Xbox One si Playstation 4, dezvoltat de producatorii jocului Borderlands, Gearbox Software? Nu va mai dura prea mult timp pana aflam. Presedintele Gearbox Software, Randy Pitchford, a scris recent pe twitter, ca vom vedea mai devreme sau mai tarziu anul acesta, unul dintre proiectele noi ale studioului.

Pitchford i-a raspuns unui fan ca studioul lucreaza la platformele next-gen, si vor anunta cel mai probabil ceva mai tarziu anul acesta, pe twitter cand a fost intrebat cand vor anunta dezvoltatorii un joc pentru Xbox One.

In timpul unei demonstratii de la PAX Prime anul trecut, Randy Pitchford a dezvaluit ca Gearbox Software lucreaza la 2 noi titluri pentru noile platforme next-gen, Xbox One si Playstation 4, impreuna cu alte proiecte neanuntate. Studioul a confirmat in 2012 ca Brother in Arms : Furious 4 a fost reimaginat drept nou titlu, dar acest lucru inseamna ca va ramane cel putin un joc care trebuie sa fie anuntat.

Pitchford spune ca Borderlands 3 nu este in productie, dar Gearbox Software colaboreaza cu producatorii jocului The Walking Dead, Telltale Games la un joc adventure numit Tales from the Borderlands.

Saptamana viitoare in Boston, Massachoutes, in timpul evenimentului PAX East 2014, Gearbox Software isi va tine panoul anual numit „Inside Gearbox Software”. Ca parte din prezentarea lor, Pitchford si alti directori si scriitori vor vorbi mai mult despre Borderlands si Homeworld. Gearbox Software a achizitionat titlul Homeworld de la THQ in timpul unei licitatii de faliment al acestora.

Cei care participa la eveniment se pot astepta sa se bucure de toate suprizele grozave de la Gearbox Software in timpul prezentarii, sa fie tinut duminica, pe 13 Aprilie.

Sa vedem cu ce surprize ne mai incanta cei de la Gearbox Software, o companie foarte serioasa cand vine vorba de producerea jocurilor, iar Tales from the Borderlands, arata ca un proiect interesant pentru un joc de adventure.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *