Insotitor

Nu ar trebui sa te grabesti cand vine vorba de alegerea insotitorului potrivit. Ar putea fi o reteta pentru dezastru. Dupa cum spune si Tim Cahill, o calatorie este cel mai bine masurata in prieteni, nu in kilometri.

Sunt oameni ce le place sa calatoreasca singuri, dar sunt timpuri cand stii ca te-ai bucura mai mult de calatorie cu putina companie. Ceea ce ne aduce unde suntem.

Cum gasesti un insotitor?

Alegerea evidenta este sa alegi dintre oamenii pe care deja ii cunosti. Acestia ii includ deobicei pe rude, prieteni, colegi de munca si vecini. Daca pentru un motiv, nici unul din acestia nu se incadreaza, ai alegerea de a-ti alege pertenerul online. Sunt anumite website-uri dedicate pentru aceasta cauza, ce te ajuta sa intalnesti parteneri de calatorie.

De unde stii daca el sau ea este alesul?

Ei evident nu ai de unde sa stii, decat daca nu iesi la o calatorie. Exista diferite calitati pe care ai vrea ca insotitorul tau de calatorie sa la detina, dar intr-o situatie din lumea reala, este cel mai bine sa fim ancorati in acceptarea lucrurilor esentiale. Asa ca atunci cand iesim cu necesitatile ideale, pur si simplu nu putem face acest lucru fara anumite calitati.

Ei sau lui ii place cu adevarat sa calatoreasca

Este punctul cu care trebuie sa incepi, dar crede-ma, sunt o multime de oameni care pur si simplu sunt indragostiti de idea de a calatori, decat a calatori cu adevarat. Acestia vorbesc despre locuri exotice si visul de a le vizita, dar sunt ingrijorati sa-si paraseasca casele cand vine vorba. Sa mergi intr-o excursie cu asa cineva, este ca si cum ai merge la o cursa cu o persoana beat.

De asemenea, calatoria implica anumite incertitudini, o camera plina cu paianjeni, trenuri, avioane, buzuri care nu ajung la timp si atractii care sunt greu de ajuns. Vei vrea sa mergi cu cineva care accepta aceasta parte de calatorie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *