In fiecare dintre noi sta ascunsa o senzatie de frica mai mica sau mai mare, care nu de da pace uneori in timpul  vietii noastre. Frica, teama, ne intra in minti si suflete, si nu ne lasa sa ne bucuram de clipe linistite.

De cele mai multe ori, cand vrem sa facem ceva important pentru noi insine, exista un moment de teama care nu ne da pace, ne scormoneste sufletul si ajungem sa renuntam la ceea ce vroiam sa facem, doar pentru ca nu avem suficient curaj sa trecem peste temeri.

Foarte multi oameni se confrunta cu frica de masina sau de accident. Totusi, multi dintre ei se ingrijoreaza atunci cand se gandesc ca ar putea pati ceva sau chiar ca masina se poate strica, ceea ce necesita o cheltuiala destul de mare. De asemenea, trebuie sa stiti ca acesta nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare pentru ca acum puteti sa gasiti vanzari piese auto la preturi extrem de accesibile.

Frica de a nu fi parasiti, frica de a nu fi dati afara de la munca, frica de a nu cheltui prea mult atunci cand mergem la cumparaturi, frica de a nu ne accidenta pe noi sau pe altii in trafic, frica de esec, frica de zborul cu avionul sau de mersul cu masina, frica de paianjeni sau de diverse alte animale mai mult sau mai putin scarboase, frica de dentist, frica de apa, de spatii inchise sau de oameni, frica de a nu ne imbolnavi, sunt doar cateva dintre categoriile de frica pe care le avem de infruntat in viata noastra de zi cu zi.

De fapt, aceste mici sau mari temeri ale noastre nu provin decat din exeperiente anterioare neplacute, care ne-au influentat intr-o oarecare masura vietile, si care inca persista undeva in subconstientele noastre, pentru ca la un moment dat sa apara la lumina din nou si sa ne sperie.

Senzatia de frica nu este ceva palpabil, real, este doar ceva imaginat sau trait intr-o viata anterioara. Aceasta poate fi indepartata doar prin propria vointa, printr-un act de curaj, prin depasirea limitelor noastre. Tocmai socurile, adica invingerea temerilor si fricilor pe care le avem, ne ajuta sa ne testam limitele si sa le depasim, astfel incat sa scapam cu totul de aceste frici pe care le avem.

O idee buna pentru ca a doua zi dimineata sa ne trezim plini de speranta si cu inimile usoare, este ca seara, inainte de culcare, sa ne punem in minte cate un gand pozitiv, pentru ca atat somnul, cat si subconstientul nostru sa se destreseze, sa fie linistit si limpede.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *