Exista cateva filme in istoria cinematografiei care sunt foarte speciale, emotionante si care te vor face sa plangi instant mai ales atunci cand vei viziona scenele cele mai lacrimogene din ele.

Love Story (1970)

Scenariu: Erich Segal

Producator: Arthur Hiller

Despre ce este vorba: Bogatasul Oliver Barrett IV (Ryan O’Neal) se indragosteste de muncitoarea Jenny Cavalleri (Ali MacGraw), iar cei doi ajung sa se casatoreasca chiar impotriva vointei tatalui baiatului(Ray Milland).

Cand vei incepe sa plangi: Din momentul in care Jenny afla ca este diagnosticata cu leucemie, pana in momentul in care aceasta il roaga pe Oliver sa o tina strans in brate inainte sa moara, nu te vei mai opri din plans.

Cand te vei pierde total in lacrimi: Dupa ce Jenny moare, tatal instrainat al lui Oliver incearca sa se impace cu acesta. Oliver continua sa repete vorbele pe care Jenny i le-a spus candva: „Dragostea inseamna sa nu trebuiasca niciodata sa spui ca iti pare rau.”

E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

Scenariu: Melissa Mathison

Producator: Steven Spielberg

Despre ce este vorba: O baiat singuratic de 10 ani pe nume Elliott (Henry Thomas) se imprieteneste cu un exatraterestru numit E.T., care a aterizat pe Pamant, si il ajuta in cele din urma sa ajunga inapoi pe planeta sa mama. 

Cand vei incepe sa plangi: E.T. si Elliott se imbolnavesc amandoi. Atunci cand sunt separati, Elliot isi revine, insa lui E.T. continua sa ii fie rau si pare sa fie aproape de moarte. 

Cand te vei pierde total in lacrimi: E.T. trebuie sa isi ia ramas bun de la Elliot si de la surioara lui, Gertie(Drew Barrymore). El atinge cu degetul sau luminos fruntea lui Elliot si ii spune: „Voi fi chiar aici.”

Steel Magnolias (1989)

Scenariu: Robert Harling

Producator: Herbert Ross

Despre ce este vorba: Un grup de femei din sud trec prin diferite experiente de viata, mai bune si mai rele. Shelby (Julia Roberts) se bucura de viata ei de femeie proaspat maritata, in timp ce de asemenea se confrunta cu complicatiile create de diabetul pe care il are. 

Cand vei incepe sa plangi: Shelby primeste un transplant de rinichi de la mama ei, M’Lynn (Sally Field), insa trupul ei il respinge. Atunci cand cade intr-o coma din care nu se va mai trezi vreodata, familia ei o deconecteaza de la aparate. 

Cand te vei pierde total in lacrimi: La in mormantarea lui Shelby,  M’Lynn devine isterica, in timp ce alte femei din jurul ei incearca sa o linisteasca. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *