Este drept ca pentru orice tip de lucrare exista un specialist ce ar trebui contactat. Insa romanul este genul de om care incearca sa se priceapa la toate. Daca furtuna a facut ravagii in gradina, atunci cu putina rabadare si manuind un fierastrau electric pot fi taiate crengile cazute, toaletand copacii.
O astfel de achizitie este preferata de cei care au adesea nevoie de taieri de lemne, cum este cazul celor care detin o centrala termica cu alimentare de masa lemnoasa. Un fierastrau electric cu lant poate fi achizitionat de la Bricolaj Market, magazin online de bricolaj. Efortul este unul minim, comanda poate fi facuta de acasa, online in pasi simpli.
Fierastraul electric cu lant – principii de selectie
Numit si drujba, are in loc de lama un lant care taie in bucati foarte mici, cu tais pe fiecare veriga. De la putere la cat este de zgomotoasa aceasta unealta, adancimea la care taie si multe alte detalii, utilizatorul are in vedere de fapt toate aspectele tehnice ce definesc functionarea si utilizarea unui fierastrau. Ce-i drept, nu e usor.
In principiu, cei care isi doresc dotarea cu un astfel de fierastrau merg pe variante cat mai accesibile, produse de tip hobby. Chiar si asa, este de dorit a cunoaste toate amanuntele, a compara produsele pentru o alegere rentabila.
Se va tine cont de: tip de motor, sistemul anti-vibratii, greutate, printre altele.
Tip: sfatul unui specialist din domeniu este binevenit. Cei de la Bricolaj Market vor transforma experienta cumparatorului in una relevanta. Asadar, echipa este disponibila in a consilia in cele mai mici detalii pe cei interesati.
Ce poti face cu drujba si cum o intretii
Uz casnic – taierea lemnelor, tuns de gard viu sau alti arbusti decorativi, taierea de cherestea, taierea copacilor din curte. Altfel spus, se va realiza taierea lemnului in orice scop dorit.
Pentru intretinere se are in vedere mai intai de toate curatarea uneltei dupa fiecare utilizare. Depozitarea este adesea o problema. Fierastraul electric cu lant si nu numai acest tip se va depozita in spatii unde nu va fi atins direct de razele soarelui, unde nu exista umezeala, inghet. Carburantul va fi scos, precum si uleiul. De preferat ca lantul sa fie scos si depozitat chiar separat, intrucat are risc sa rugineasca. Bujiile curatate, lama mentinuta ascutita, motor curatat periodic sunt cateva indicatii pe care de altfel si producatorii le ofera.
Achizitiile facute din cadrul eshop-ului Bricolaj Market dispun desigur si de garantie, de 2 ani in medie la categoria de fierastraie. Insa pentru a nu pierde garantia este necesar a tine cont de modul corect de utilizare a produsului si de intretinerea sa pe termen lung.
Cat scoate din buzunar un utilizator pentru un astfel de fierastrau? In functie de nevoile sale si de ce nu chiar si de preferintele sale in materie de brand de ce nu, costul poate fi intre 300 si peste 1000 de lei. Detalii despre astfel de produse regasim in cadrul paginii oficiale.