Eleganta nu are masura si tocmai de aceea nu conteaza unde ne aflam ne dorim sa aratam impecabil. Tocmai de aceea unele doamne aleg spre exemplu pantofi dama fara toc insa nu uita de stil. Sa porti tocuri ti se cere intr-o oarecare masura un soi de arta sa spunem si asta pentru ca trebuie sa ai atitudine, stil, sa mergi corect si drept. Este perfect adevarat ca vei obosi si mai ales daca porti in fiecare zi astfel de pantofi este cert ca durerea este inevitabila si persistenta.

Motive sa iti doresti pantofi fara toc

Unii ar spune ca un pantof fara toc este si cel care nu avantajeaza pentru ca pozitia normala a talpii nu trebuie sa fie cea plata. Cu toate acestea, mai ales pe timp de vara, pantofii fara toc sunt de preferat. Iata si cateva motive pentru asta:

  • Picioarele se umfla de la caldura si nu numai. Mai ales daca se aplica presiune la nivelul lor, asa cum se intampla cand porti pantofi cu toc spre exemplu, picioarele se umfla si mai tare. Avand in vedere acest lucru ai putea sa iti doresti sa scapi de cel putin o problema.
  • Esti comoda insa si eleganta. Pantofii fara toc sunt usor de purtat si lejeri. Asta nu inseamna ca nu ai parte de eleganta in egala masura.
  • Ai diversitate si poti adopta totul pentru orice tip de tinuta. Fie ca este vorba de o tinuta de mers la plaja, la piscina, fie ca este vorba de o tinuta de seara, pantofii fara toc sunt fara doar si poate o alegere optima.

Si nu in ultimul rand se potrivesc de minune la orice varsta, de la adolescente la tinere. Numiti de altfel si balerini pentru ca sunt de inspiratie din aceasta arie, se gasesc in diverse forme. Au decupaje de tot soiul astfel ca te vei simti spre exemplu ca si aerisita, nu vei avea senzatia ca ai piciorul inchis in pantof, ca iti este prea cald.

Cert este ca ai toate motivele pentru care sa alegi pantofi fara toc. Alegi in numele stilului, alegi sa fii chic ci in egala masura alegi sa fii comoda. Un truc la care apeleaza tot mai multe doamne si care este eficient fara doar si poate. Alegerea de acest tip tine cont de o balanta in acest sens, pentru a avea stabilitate la mers, comoditate insa si stil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *