Racer-ul exclusiv de Playstation 4 DriveClub a fost oficial anuntat pentru o lansare programata pe 7 Octombrie, dupa cum au anuntat cei de la Sony. Original planuit ca un titlu de lansare pentru Playstation 4, Sony a impins titlul studioului Evolution Studios in urma cu aproape un an dupa lansarea initiala, insa au trimis un trailer nou senzational pentru DriveClub pentru a-i linisti pe fani.

Data de lansare din octombrie a fost confirmat intr-un post de pe blog recent si trailerul inclus este absolut uimitor, scotand in evidenta mai mult de 2 minute de filmare ale racer-ului next-gen. Presedintele celor de la Sony, Shuhei Yoshida a explicat de ce lansarea a durat atat de mult, spunand ca Sony au planuit ca jocul sa fie gata la inceputul anului 2014 si sunt angajati furnizeze promisiunile ambitioase in a crea ceva cu adevarat inovativ, un joc de curse conectat social.

Problema cu a fi ambitios este ca trebuie sa fii pregatit sa accepti ca vor fi provocari de-a lungul drumului. Ceea ce vrea sa ofere DriveClub nu a mai fost realizat anterior in aceasta categorie, si, din aceasta cauza, echipa a avut nevoie de mai mult timp pentru a ne oferi ceea ce asteptam.

Yoshida ne-a linistit temerile de asemenea asupra directiei pe care o ia DriveClub, proiectul fiind condus de Col Rodgers in Februarie. Paul „Rushy” Rustchynsky a preluat acum conducerea, a lucrat la Evolution Studios inca din 2004 si a fost directorul de joc pentru surprinzatorul MotorStorm RC.

Vestile bune pentru detinatorii de Playstation 4 este ca Sony inca intentioneaza cu planul sau in a oferi un playstation gratuit + versiunea abonatilor. Desi editia jocului DriveClub PS Plus nu va fi jocul intreg, va fi destul pentru a obtine toate trofeele jocului.

Driveclub va fi lansat pe 7 octombrie in Statele Unite ale Americii si 8 Octombrie in Europa, exclusiv pentru Playstation 4.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *