Un jucator de Diablo 3 spune ca nu ii vine sa creada ca spune asta, insa se bucura de experienta din Diablo 3. Aveti in vedere faptul ca acest lucru s-a intamplat fara expansion-ul Reaper of Souls, ci totul se intampla datorita noului patch – Loot 2.0. Dupa ce si-a petrecut nenumarate ore jucand Diablo 2 si expansion-urile sale, el si prietenii sai erau foarte incantati de jocul ce avea sa urmeze.

In cele din urma a reusit sa joace Diablo 3. Nu ar fi putut fi mai dezamagit. Acesta a simtit ca incluzia casei de licitatii a influentat multe alte decizii de design al jocului, precum drop rate, raritetea loot-ului si a facut jocul incredibil de frustrant. Acest jucator a petrecut foarte mult timp in joc, crescand nivelul Witch Doctorului sau, insa eventual a dezinstalat jocul si nu mai avea niciodata vreun plan sa-l mai instaleze din nou.

Chiar si dupa a citit despre noul patch si noul expansion, tot si-a mentinut punctul de vedere si majoritatea oamenilor erau de acord cu el. Insa a inceput sa citeasca pareri bune de la oameni buni de pe internet. Aceste pareri determinau jucatorii sa mai dea o sansa jocului si aceste pareri erau din ce in ce mai multe. Asa ca jucatorul nostru a instalat din nou Diablo 3. Cu casa de licitatii disparuta, sistemul de dificultate si loot-ul schimbat ar putea fi un lucru bun.

Sa schimbi modul in care functioneaza sistemul de dificultate esra o schimbare absolut necesara. Jucatorul se bucura foarte mult acum cand poate schimba dificultatea oricand in joc, luand recompense mult mai mari cu noul patch.

Scoaterea casei de licitatii este din nou o schimbare bine primita, inainte jocul incurajand jucatorii sa castige destul gold pentru a-si cumpara ceva din casa de licitatii. Inainte sa se scoata casa de licitatii drop-ul era subapreciat, fiindca intotdeauna puteai gasi ceva mai bun in casa de licitatii, insa acum cu sistemul Loot 2.0 sansele cresc spectaculos sa gasesti iteme Legendary.

Jocul s-a schimbat in bine si jucatorii simt asta, de aceea implementarea acestui patch este o miscare indrazneata a celor de la Blizzard.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *