ABC_WNEP_miranda_barbour_elyett_barbour_split_hero_jt_131207_v4x3_16x9_992Nu stiu cati dintre voi ati urmarit serialul Dexter, in care un expert in analiza sangelui, este defapt un criminal in serie care isi alege victime doar din seria altor criminali, fiind un ucigas de criminali.

Ei bine asta s-a intamplat si in viata reala cand o adolescenta de 19 ani, ce sta in Selinsgrove, Pennsylvania, a omorat aproape doua duzini de oameni. Oameni pe care ea considera ca merita moartea, avand o copilarie traumatica, la fel ca Dexter Morgan.

Miranda spune ca la varsta de 4 ani a fost molestata sexual de o ruda, iar 9 ani mai tarziu aceasta a intrat intr-un cult satanic din Alaska. La scurt timp dupa, aceasta a avut prima ei experienta in a ucide.

Ea spune ca a fost cu liderul cultului satanic pentru a se intalni cu un om ce ii datora bani. Era pe o alee cand liderul cultului l-a impuscat, apoi i-a cerut ei sa-l impuste, aceasta neputand el a venit in spatele ei, a pus mainile peste ale ei si au apasat impreuna tragaciul si de atunci a continuat sa ucida.

Victimele ei erau de prin toata tara, de la Texas pana in Carolina de Nord, cu ultima ei victima aranjand sa faca sex prin Craigslist.

Miranda Barbour recunoasca l-a ucis pe Troy LaFerrara din Port Trevorton, intr-un interviu din inchisoare a spus ca a vrut sa-i crute viata pana cand a spus lucrul nepotrivit, in cele din urma fiind inculpata de politia din Sunbury pe 11 noiembrie pentru injunghiere mortala a lui Troy LaFerrara alaturi de sotul ei, Elyte Barbour, in varsta de 22 de ani.

Dupa ce politia a arestat-o pe Miranda, ea le-a spus ca ii ademenea pe aceste victime, studiindu-i, invatandu-i si chiar devenind prietena lor. Ea sustine ca ucidea oameni care au facut lucruri rele si nu meritau sa mai traiasca, in schimb ii cruta pe taietorii de lemne, sustine ca simtea o conexiune spirituala cu ei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *