Multe femei iau acest lucru ca pe o provocare. Pur si simplu s-au plictisit de culoarea lor naturala si vor sa incerce ceva nou. Uneori ele vor schimbari mai radicale de exemplu de la bruneta la blonda. Si atunci bineinteles va trebuie sa te decolorezi. Nu este tocmai un proces usor si in plus este un pic cam dur pentru parul tau, dar frumusetea cere sacrificii.

De exemplu daca te decizi sa treci de la o culoare foarte deschisa blonda sau satena la o culoare cam inchisa trebuie sa stii ca nu este tocmai chiar usor. Chiar si pentru hairstilisti este o provocare. In plus decolorarea e un procedeu cam agresiv pentru parul tau si bineinteles are efect negativ. Este recomandat sa va ganditi bine inainte de a trece de la o extrema la alta.

Pe masura ce parul se decoloreaza vei observa ca parul inchis la culoare devine roscat. Esential este sa nu uiti nici de sprancene. In functie de culoarea pe care o adopti este bine sa ai sprancene apropiate de culoarea parului tau.

Trebuie sa mai stii ca substantele folosite pentru parul tau afecteaza culoarea finala. Daca parul tau a fost tratat cu henna ,o solutie permanenta sau alte tipuri de substante, ele vor interactiona cu vopseaua aplicata, iar culoarea care rezulta va fi diferita fata de ceea ce ai dorit tu sa obtii. Chiar si clorul poate ramane pe par. Este indicat sa astepti cel putin o saptamana inainte de a te vopsi, dacă ai mers curand la piscina.

Este important sa nu iti faci sperante prea mari. Uneori culoarea nu iese asa cum iti doresti, asa ca te poti astepta la orice. Este indicat sa nu apelezi prea des la schimbarea radicala a parului. Daca chiar doresti sa vezi cum ti-ar sta cu o alta culoare poti incerca o peruca naturala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *