Iertarea poate fi de foarte multe ori destul de dificila si de grea. Dupa ce o persoana este ranita sau sufera dintr-un anumit motiv este foarte greu sa ofere iertarea, intr-un mod neconditionat. Se intampla de foarte multe ori sa trebuiasca sa facem aceste lucruri, insa de multe ori este sub personalitatea noastra acest lucru.

In momentul in care iertam un anumit lucru este ca si cum am castiga absolut totul. Oricum ar fi, textele biblice sunt cele care ne indeamna pur si simplu sa iertam persoanele pe care le uram foarte mult. In aceste momente, dusmanii sunt cei care dispar si astfel sufletul fiecarei persoane este mai usurat.

In continuare, vom descrie cateva dintre lucrurile de care trebuie sa tineti cont in momentul in care simtiti ca nu puteti ierta o persoana. Iata care sunt acestea:

In primul rand trebuie sa stiti ca iertarea este cea care ne ajuta sa ne asumam o responsabilitate si sa ne asiguram propria fericire. Lucrurile care ni se intampla  construieste lumea noastra exterioara. Dcaa va doriti sa fiti o persoana fericita va trebui sa faceti astfel incat sa va construiti o viata cat mai frumoasa si sa fiti iertatori si buni. Trebuie sa lasati mania si ciuda si sa va construiti universul uitand de ciuda si de ranchiuna.

De asemenea, iertarea ne ajuta sa ii vedem pe cei din jur la fel ca pe niste profesori ai vietii. In momentul in care uram o anumita persoana, indiferent daca este vorba despre o persoana de la locul de munca sau despre un membru al familiei. Aceste persoane ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine si construiesc universul nostru. De fapt, aceasta este un pas urias in momentul in care se dezvolta nivelul de constiinta. Este important sa stiti sa va invatati lectia si sa puneti mai mult pret pe lucrurile care s-au schimbat in viata dvs. de indata ce ati suferit deceptia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *