In era consumerismului si al consumului, banii conteaza foarte mult si sunt o parte majora din cadrul acestei lumi bazate pe material. Acestia sunt o unealta foarte puternica ce conduce lumea si totul din jurul nostru. Multi oameni asociaza banii cu o bagheta magica ce le poate rezolva toate problemele si ii pot face fericiti. Chiar si mai multi oameni echivaleaza banii cu libertatea, libertatea personala si autoritatea.

Goana dupa bani este un lucru des intalnit in ziua de azi, insa tot nu imi pot da seama cum acestia pot deveni o ambitie de viata lunga. Atunci cand oamenii sunt orbiti de castigurile lor, nu pot realiza de fapt intelesul vietii. Nu pot spune ca nu-mi pasa deloc de bani, insa pot spune cu siguranta ca banii nu inseamna totul si am anumite motive pentru care sa fiu indiferent la bani.

Banii sunt o falsa motivatie. Nu ma intelegeti gresit, insa cred cu tarie ca majoritatea oamenilor isi fac treaba doar de dragul banilor. Consider aceasta abordare una foarte gresita de vreme ce banii multi nu inseamna si rezultate mari. Daca iti faci treaba pentru ca la sfarsitul lunii stii ca te asteapta un salariu, atunci lucrezi degeaba.

Munca este despre dezvoltarea de sine, despre imbunatatire si despre realizarea potentialului tau creativ. Munca mea inseama foarte mult pentru mine de vreme ce am dedicat aproape tot timpul pe care il am pentru indeplinirea ei. Cred ca banii vin si pleaca, insa rezultatele muncii si ale experientei vor ramane pentru totdeauna.

Nu sunt un risipitor. Salariul meu imi permite sa imi acopar cheltuielile, sa imi cumpar mancare si sa mai am bani si pentru activitatile interactive si distractive din timpul liber. Aceste lucruri sunt esentiale. Intotdeauna mi-a placut traiul simplu si modest. Este incredibil cand oamenii dau o gramada de bani pe masini scumpe, pe case si mai scumpe si pe activitati de timp liber costisitoare. De asemenea nu vad rostul cheltuirii banilor pe haine de firma foarte scumpe.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *