badea-implant.ro

Ca sa scapi de grijile si de temerile provocate de frica de halat alb, informeaza-te inainte sa iti faci un implant dentar, ca sa stii ce te asteapta atunci cand vei calca pragul unei clinici. Nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la procedura, mai ales daca ai ales o clinica specializata, cum este clinica Badea din Cluj Napoca.

Aceasta clinica este formata dintr-o echipa de medici specializati in acest domeniu – al implanturilor dentare. Pe langa anii de studii de medicina in care au invatat chestiunile elementare, doctorii au ani de experienta in spate si o multime de clienti multumiti de dantura lor perfecta in urma interventiei chirurgicale oferite la preturi implant dentar Cluj accesibile.

Dar hai sa iti explic ce anume se intampla atunci cand iti faci la preturi implant dentar Cluj accesibile si de calitate o astfel de lucrare care va inlocui spatiul lipsa din cavitatea ta bucala cu un dinte care nici macar nu se va observa ca nu e al tau.

Pregatirea locului: In cazul in care mai ai ramasite de la masele, vor trebuie scoase cu ajutorul unui cleste, daca ai o masea intreaga la care i-a fost scos nervul cu ani in urma va fi mai intai necesara scoaterea maselei si curatarea locului respectiv. In cazul in care sunt prezente infectii trebuie mai intai tratata infectia, chiar daca aceasta presupune administrarea de antibiotice sau introducerea de conuri cu antibiotic pentru a fi eliminata infectia.

Anestezierea: ti se va face o injectie sau mai multe pentru a amorti locul unde va fi facut implant. Analgezicul va fi administrat cat mai aproape de osul mandibulei, deoarece acolo va avea loc implementarea. Daca esti sceptic cu privire la componentele din anestezic,  te poti adresa medicului, iar in cazul in care anestezicul nu este pe placul tau poti sa il inlocuiesti cu altul mai bun daca echipajul dispune de el. Cu privire la durerea provocata de injectie sau injectii, as putea zice doar ca vei simti o mica intepatura care va dura doar cateva secunde si nu ai de ce sa iti faci griji.

Dar in cazul in care ai probleme de sanatate si esti predispus sa ametesti, sa ti se faca rau sau chiar sa lesini, trebuie sa anunti doctorul inainte. Cel mai bine este ca tu sa ii duci un set de analize prin care sa il informezi cu privire la starea ta de sanatate ca sa intampini si tu si medicul neplaceri pe durata interventiei chirugicale.

Timpul in care este realizata interventia chirurgicala: dupa cum am mentionat mai sus, daca pregatirea locului de operatia a fost facuta cu succes atunci timpul in care implantul dentar va fi introdus este de circa 20 de minute.  Nu vei simti absolut nici o durere datorita injectiei cu anestezic facuta anterior.

Implantul dentar se introduce in osul maxilar – sus sau mandibula – jos. Dupa ce trec 3- 4 luni si osul a fost integrat complet si acceptat de catre organism se poate plasa si coroana dentara – adica maseaua in sine. Iti recomand pentru preturi implant dentar Cluj accesibile sa apelezi la serviciile oferite de clinica Badea Implant.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *