Categorii
Diverse

Cum sa recunosti un mare ignorant

Votezi mereu strict bazat pe ideea unui partid politic fara a lua in considerare alte probleme

Daca votezi in mod exclusiv pentru democrati sau liberali fara a lua in considerare daca candidatul respectiv apara sau nu o pozitie care conteaza pentru tine, atunci este posibil sa fii un mare ignorant.

Afilierea politica este o simpla demonstratie ce arata calitatile unei persoane. Inceteaza sa te mai conformezi mereu cu o aceeasi afiliere cu un partid daca vrei sa incepi sa devii o parte din marea solutie.

Te conformezi cererilor societatii fara nici o intrebare

Daca urmezi mereu cererile societatii fara a-ti pune vreo intrebare sau problema legata de acest lucru, atunci este posibil sa fii sau sa devii un mare ignorant. De exemplu, rolurile fiecarui gen sunt o influenta toxica pentru fetitele si baieteii nostri.

Barbatii adevarati chiar plang si femeile nu ar mai trebui sa fie considerate niste creaturi atat de fragile care au nevoie de protectie permanenta. Invata-ti copiii sa isi urmeze inimile acolo unde intuitia ii va conduce, daca nu vrei sa li se stearga si ultima farama de creativitate si independenta din ei.

Nu stii cum sa te comporti atunci cand nu se afla si alti oameni in preajma

Daca nu poti fi fericit fara a te afla intr-o continua companie a cuiva, atunci mai mult ca sigur esti un mare ignorant. Este mult mai usor sa gandesti atunci cand esti singur si in liniste.

A te afla mereu in preajma altor oameni te va incuraja sa iti formezi un comportament conformist, pentru ca nu vei fi niciodata in siguranta sa poti explora ganduri si idei care ar putea da impresia ca nu te potrivesti in multime.

Nu iei niciodata in considerare pareri alternative care nu se potrivesc cu viziunea generala a lumii

Daca imediat ce auzi ceva nou care nu se potriveste cu ideile tale deja preconcepute, atunci mai mult ca sigur esti un mare ignorant. Consider ca abilitatea de a recunoaste ca ai gresit atunci cand o faci, a fi cea mai mare calitate a omului, pentru ca iti permite sa evoluezi intr-o persoana mai buna.

Daca nu esti capabil sa ingerezi pastile amare asa cum este recomandat pentru dezvoltarea ta personala, atunci nu vei fi niciodata de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *