Oamenii sunt mereu in cautarea sufletului pereche. Indiferent cat de diferiti am fi, un lucru e cert, fiecare tanjim si cautam iubire si atnetie. Si care este cea mai importanta persoana care ne poate oferi acest lucru daca nu persoana iubita?

Sa avem langa noi sulfetul pereche inseamna sa imbatranim de mana cu aceeasi persoana si sa ne rostim inca cuvinte frumoase. Oamenii tind sa nu isi mai ofere aceeasi atentie dupa o perioada de relatie insa nu realizeaza ca de fapt acest liucru inseamna sa  ne fi ales jumatatea.

Ce trebuie sa facem daca ne dorim sa avem o relatie fericita? Iata cateva sfaturi care sper ca iti vor fi de folos pentru viitor si vei alege ceea ce este cel mai potrivit pentru voi:
Problema banilor afecteaza pe toata lumea, mai ales in aceasta perioada de recesiune sau, mai bine zis, stagnare financiara. Evita sa i te plangi partenerului tau in legatura cu lucrurile care iti lipsesc sau pe care ti le doresti, nu ii povesti despre vacanta visurilor tale pe care nu v-o puteti permite sau despre cat de mult ti-ai dori sa ii poti ajuta pe cei dragi tie.

Presiunea banilor este mult mai mare pentru un barbat, care, in mod inconstient, se considera responsabil de asigurarea bunastarii financiare. Nu ii reprosa ca nu va permiteti sa faceti tot ceea ce ati vrea, pentru ca acest lucru il poate afecta enorm si, implicit, ii poate schimba atitudinea fata de tine.

Ofera-i afectiunea de care are nevoie. La urma urmei, nu din acest motiv ati inceput relatia, pentru ca amandoi aveati nevoie de afectiunea celuilalt? Daca vrei sa primesti, trebuie sa si oferi. Incearca sa fii mai atenta cu el si spune-i cat de mult il apreciezi sau surprinde-l cu gesturi despre care stii ca l-ar bucura. O astfel de actiune atrage dupa sine si o reactie pe masura, iar relatia voastra poate fi un lung sir de lucruri minunate care vi se intampla.

Acestea sunt unele dintren prioritati de care trebuie sa ai grija inainte sa iti doresti sa ai o relatie fericita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *