Antreprenor de succes

 

O noua afacere nu are reputatie. Asa ca la inceput, toata credibilitatea sta in mainile tale, fondatorul afacerii. Pentru partea mea, am construit website-uri ca si student. Unul in special, o retea sociala pentru universitatea mea, am crescut-o la cativa mii de utilizatori activi, si strangeam o multime de controverse in campus.

Am facut lucruri, pur si simplu fiindca vroiam, si pasiunea afisata. Cand nu poti sa-ti gasesti munca platita, creaza lucruri gratuit. Munca gratuita este modalitatea ta de a-ti construi credibilitate, si nu ai nevoie de permisiunea cuiva pentru a castiga.

Entuziasm si cunostinta

Nu a fost un vanzator normal, cu parul dat pe spate si costume grozave. Am fost cumva, un entuziast si un mare cunoscator. Si se pare ca a contat mai mult decat orice. Oamenii cumpara de la oameni. Ati putea nega acest lucru, dar sunt mai putin influentati de brosuri sau caracteristicile tale. Te evalueaza ca persoana, si persoana ar trebui sa fie convingatoare. Daca vorbesti sincer cu entuziasm despre toate lucrurile minunate pe care le poti face pentru ei, entuziasmul tau va castiga o multime de oameni. Credibilitatea ar trebui sa faca restul.

Increderea vine cu timpul. Dar cea mai buna modalitate sa construiesti incredere este sa devii bun la ceva si sa vii in fata oamenilor care apreciaza acest lucru.

Fii in fata oamenilor care te cunosc. Prima mea vanzare de website, a fost la o rezidenta unde am locuit ca student. Aceia erau oameni pe care ii cunosteam. M-am intalnit cu ei la o seditna si le-am vandut ceea ce puteam face. Deja ii cunosteam si cunosteam ceea ce vroiau, au fost vandut pe baza retelei mele de socializare gratuita.

Aceaasta este cheia, oamenii cumpara de la cei pe care ii cunosc. Probabil nu vroiai sa auzi asta, insa nu inseamna ca nu e adverat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *