In timp ce, probabil, ai petrecut mult timp pentru a alege si a cumpara un cadou, este foarte importanta si prezentarea acestuia. Ambalajul pentru cadouri poate transforma darul intr-o adevarat experienta spectaculoasa. Daca vrei sa alegi ambalajul perfect pentru cadouri traditionale sau pentru ocazii speciale, trebuie doar sa urmezi acesti pasi. Pasii sunt valabili si pentru ambalarea cosurilor cadou pe care le oferi.

  1. Ganditi-va la ocazia/ sarbatoarea cu prilejul careia oferiti cadoul. Daca este vorba despre cadouri de sarbatori, alege un ambalaj care sa se potriveasca cu tema sarbatorii respective. Pentru cadourile de zile de nastere alege o hartie de cadouri festiva, distractiva. Nu uita sa alegi accesorii potrivite, precum panglici, etichete de cadouri si sticker-e, cutii de cadouri sau chiar
  2. Ia in considerare personalitatea persoanei careia ii oferi cadoul. Poate ca darul cumparat este pentru un copil mic. In aceasta situatie, ia in considerare alegerea unei hartii de impachetat cu personajele preferate din desene animate, care sa aiba un model unic si sa fie plina de culoare. Daca darul este pentru seful tau, alege o hartie de cadouri simpla si eleganta.
  3. Poti incerca sa alegi o hartie de impachetat care sa se potriveasca cu tema cadoului. De exemplu, o hartie de ambalaj cu trenulete ar fi perfecta atunci cand doriti sa oferiti un set de trenuri de jucarie pentru un copil.

 

Modul in care un cadou este impachetat este extrem de important, veti citi asta pe fata persoanelor carora le oferiti cadourile. Un  cadou impachetat grijuliu va fi primit cu mult mai mult entuziasm fata de un altul caruia nu i-ati dat atat de multa atentie.

In cazul in care nu doriti sa alegeti hartie de impachetat, exista si alte optiuni pe care le puteti aborda:

  1. Saculeti realizati din materiale textile reciclate.
  2. Nu este nevoie sa cumperi materiale de lux pentru a realiza ambalajul unui cadou. Ia o punga simpla din hartie, pe care decoreaz-o cu partituri muzicale.
  3. Foloseste o esarfa sau un sal vintage pentru a impacheta cadoul.
  4. Hartia de ziar este si ea o buna alternativa pentru a impacheta un cadou.
  5. Foloseste o cutie simpla de carton pe care o poti decora cu flori din fetru.
  6. Foloseste calendare vechi sau harti pentru a impacheta cadourile.
  7. O alta idee este cea de a folosi desene realizate de copii, drept ambalaj de cadouri.

Indiferent de alegerea pe care o faceti, trebuie sa aveti in vedere si gusturile persoanei careia ii oferiti cadoul. Si mai important de atat, incercati sa aduceti o nota personala cadoului si sa ii aratati persoanei respective ca ati investit timp si sentimente in alegerea cadoului dar si a hartiei de impachetat si accesoriile folosite pentru a infrumuseta cadoul.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *