Este foarte dificil ca in ziua de astazi sa reusesti sa iti cumperi o casa. Tocmai idn caest motiv, cei mai multi dintre tineri aleg sa locuiasca cu parintii unuia dintre ei. Astfel, ei considera ca le va fi mult mai usor pentru ca nu isi vor lasa parintii singuri si nici nu vor fi nevoiti sa sta departe de persoana iubita.

Totusi, locuitul sub acelasi acoperis cu parintii sau cu socrii nu este deloc o misiune foarte simpla pentru ca pe langa avantajele de care beneficiezi odata cu aceasa sedere, mai beneficiezi si de o serie de inconvieniente. In cazul in care nu stiti cum ai putea sa te muti cu socrii insa sa nu existe certuri inte voi, iata cateva sfaturi care te vor ajuta:

In primul rand, trebuie sa stii ca locuitul sub acelasi acoperis cu socrii nu este o misiune foarte simpla. Inainte sa faci aceasta hotarare trebuie sa fii constienta de faptul ca de obicei este destul de greu sa ii multumesti. De obicei, parintii de fete cred ca baiatul ales de fata lor nu este foarte bun pentru ca nu este suficient de harnic sau ca nu face suficient de multa treaba.

In cazul parintilor de baieti, in special in cazul mamelor vor avea impresia ca ele nu mai au loc in viata baiatului lor si ca acesta este luat de catre iubita sau sotie. Mamele sunt destul de invidioase mai ales atunci cand vine vorba despre baietii lor.

Cee ce trebuie sa faic este sa iei niste decizii si niste hotarari inainte sa te muti. Vorbeste cu partenerul tau si impune inca de la inceput niste reguli. Poti chiar sa discuti despre indatoritile zilnice pe care le aveti, fiecare dintre voi. Astfel, veti sti ce trebuie sa faca fiecare dintre voi si nu vor exista diferite probleme intre voi.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *