Varicele, la fel ca orice alta problema de sanatate, nu tine cont de varsta sau de alt criteriu al omului. Sigur ca cei mai multi oameni cred ca tineretea scuza orice mijloc si daca esti tanar, nu ai voie sa simti nici o durere. Nimic mai gresit. Este posibil ca de cele mai multe ori tinerii sa aiba probleme de sanatate mai mari decat alti adulti. Acest lucru se datoreaza faptului ca alimentatia si stilul de viata din ziua de astazi este mult mai nesanatos.

Nu doresc sa deviem de la subiect pentru ca as vrea sa incepem prin a prezenta cateva aspecte despre varice, care sunt atat de importante si un subicet care intereseaza multa lume. In primul rand, un principal aspect este faptul ca varicele nu sunt doar foarte inestetice pentru ca sunt si foarte dureroase provocand veritabile disconforturi persoanei care le detin.

Cum trebuie sa prevenim aparitia varicelor si care sunt motivele aparitiei lor?

In primul rand trebuie sa stiti ca simplul stat in picioare favorizeaza acest lucru. Exista foarte multi oameni car eprin natura job-ului pe care il au, sunt nevoiti sa stea o zi intreaga in picioare. Si banuiesc ca stim cu totii ce inseamna sa ajungi acasa seara, dupa ce am stat o zi in picioare. Ne simtim groaznic de obositi ca sa nu mai vorbim despre picioarele noastre care au suferit grave probleme.

In momentul in care stam in picioare, se creeaza o presiune foarte mare asupra vaselor de sange, subtiind peretii acestora. Dina cest motiv apar varicele.

De asemenea, supraponderalitatea este o alta problema care contribuie foarte mult la aparitia varicelor. Persoanele supraponderale, care sunt sedentare trebuie numaidecat sa faca miscare, sa se plimbe dintr-o parte in alta si sa nu stea deloc. In cazul acesta, picioarele si vasele sangvine se vor pune in miscare si nu va veti confrunta nici cu oboseala si nici cu aparitia varicelor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *