In ziua de azi pentru ca o relatie sa fie de durata trebuie sa stii cum sa o mentii zi de zi . La un moment dat in orice relatie de cuplu vine plictiseala . Important este sa stii ce sa faci pentru a putea sa o combati.  Daca relatia este bazata pe iubire si respect plictiseala nu va aparea prea des,iar daca va aparea o vei putea indeparta usor.

Cel mai important intr-o relatie este comunicarea. Incearca sa vorbesti cu partenerul despre orice. Chiar daca relatia voastra nu mai merge ca la inceput comunicarea ramane principiul de baza in orice relatie.

Incercati sa va gasiti hobby-uri comune. Daca va place un sport anume,practicati-l impreuna . Tot timpul e mai frumos un sport in doi .

Daca credeti ca statul in casa aduce monotoie in relatia voastra iesiti mai des. Mergeti la cinema, la o cafenea,la mall, in parc etc . Orice loc este mai un decat 4 pereti . De asemenea puteti merge intr-o mini excursie in care sa vizitati ceva. Cu siguranta va disparea toata monotonia . Este indicat sa mai schimbati locurile in care va petreceti timpul deoarece si ele aduc monotonie.

Jucati diferite jocuri impreuna sah, remi, carti, jocuri cu provocari cu siguranta veti rade copios iar plictiseala nici nu va mai avea lo printre voi.

Vizitati-va parintii, bunicii,prieteneii mai ales daca sunteti impreuna de mai mult timp . Iesiti cu prietenii ,distrati-va, mergeti la un club ,interactionati si cu alti oameni.

Un alt lucru care combate monotonia este si prepararea mancarurilor impreuna. Incearca sa faci un desert impreuna cu iubitul tau.Cu siguranta va veti simti amandoi foarte bine.

Nu uitati sa va trimite-ti mesaje amuzante si totodata dragastoase ,multumeste-i pentru anumite lucruri. De asemenea mergeti in locurile unde ati avut primele intalniri. Nimic nu este mai frumos decat sa revezcuri si sa-ti amintesti de trecut.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *