In momentul in care se iveste un eveniment imoportant la care trebuie sa participam toate femeile se gandesc la toate detaliile legate de vestimentatia pe care o va purta. Sigur, orice femeie isi doreste sa fie in centrul atentiei si sa aiba o aparitie memorabila mai ales atunci cand urmeaza evenimentul important la care vor participa toti cunoscutii. Exista anumite reguli de care trebuie sa tineti cont atunci cand va pregatit de un eveniment important.

O tinuta se poate transforma intr-una banala sau intr-una sofisticata, in functie de accesorizarea ei. Accesoriile sunt extrem de importante deoarece pot transforma o rochie banala intr-o adevarata aparitie iar o rochie sofisticata intr-o aparitie nereusita. Din acest motiv trebuie sa stim sa le combinam, sa apelam la accesorii de calitate. Nu trebuie sa cheltuiti foarte multi bani pe accesorii insa acestea trebuie sa fie de calitate, frumoase, cu gust si care sa ne reprezinte. De exemplu bijuterii online camely sunt foarte frumoase iar raportul dintre pret si calitate este echilibrat.

In cazul in care urmeaza sa mergeti la un eveniment este important sa va completati tinuta printr-o accesorizare potrivita.  De exemplu, daca purtati o rochie fara maneci nu ezitati sa purtati bratari. Ele vor conferi eleganta tinutei dvs. De asemenea, puteti sa combinati bratari cu strasuri sau diamante daca evenimentul se desfasoara seara.

Perlele sunt foarte potrivite pentru imaginea oricarei femei. Trebuie sa aveti foarte mare grija deoarece perlele sunt accesorii pretioase si cer acelasi tip de vestimentatie. Nu este nevoie sa aveti cerceii si colierul din acelasi material.

Colierele lungi se poarta foarte mult de cand a dat Coco Chanel startul. Ele accesorizeaza foarte bine o tinuta simpla, fara maneci.

Cerceii, sunt de asemenea foarte importanti pentru accesorizarea unei tinute. De cele mai multe ori accesoriile indispensabile si la care trebuie sa apelam sunt cerceii. De asemenea, de multe ori, cand purtam o rochie de seara putem sa purtam cercei supradimensionati si atat. In momentul in care purtam astfel de cercei nu putem sa mai combinam sau sa adaugam si alte coliere sau accesorii. Ei se potrivesc foarte bine femeilor care au umerii lati sau parul scurt.

Geanta este si ea foarte importanta. Orice femeie trebuie sa aiba geanta indiferent de tinuta sau de evenimentul la care participa. La o ocazie ar trebui sa purtati un plic sau un clutch care sa va completexe frumos tinuta. Alege culorile si texturile potrivite tinutei pe care o porti si astfei vei straluci de frumusete.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *