Exista foarte multe persoane care se gandesc la o afacere insa nu stiu cum ar putea sa faca pentru a fi o afacere de succes. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care ar putea fi costurile unei infiintari firme.

Din acest motiv trebuie sa ne gandim foarte bine si sa analizam pasii dar si costurile ppentru infiintarea unei forme. De fapt, sa iti infiintezi o firma este mai usor ca niciodata. De fapt, un SRL in Romania inseamna un prim pas spre lumea afacerilor, reprezentand de foaarte multe ori si prima societate comerciala.

Actele necesare pentru deschiderea unui SRL-D, documentele pe care trebuie sa le aiba un intreprinzator debutand, pasii care urmeaza si alte detalii le veti afla in continuare:

In primul rand, totul incepe de la Oficiul Registrului Comertului din orasul tau ca sa iti faci rezervarea numelui firmei. Trebuie sa ai mai multe variante pentru ca nu poate sa existe mai multe asociatii sau firme cu acelasi nume.

Trebuie sa completezi si sa inchei contractul de comodat dar si actul constitutiv pe care sa le duci impreuna cu rezervarea numelui la banca pentru depunerea unui capital social. Dupa ce ai chitanta care atesta plata capitalului social si celelalte documente trebuie sa revii la Registrul Comertului de unde vei primi si alte informatii. Te vei prezenta la ghiseul pentru depunerea dosarului si vei rezolva cu infiintarea firmei. Vei fi chemat din nou dupa cateva zile pentru a ti se inmana certificatul de inregistrare a firmei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *