Comportament imatur

Este timpul sa te maturizezi si sa iti oferi o copilarie mai buna. Stii cum oricine poate fi oricine vrea nu-i asa? Ei bine nu se poate face acest lucru.

Daca Bill Gates s-ar fi nascut in alta perioada de timp, sau intr-un oras diferit, ar putea sa-si fi petrecut zilele ca un taran incult scotand cartofi cu mainile goale. Circumstantele conteaza. Adevarata copilarie a lui Bill Gates este ceea ce a contat mai mult, oportunitatea de a da de ceea ce a fost nascut sa faca. Putini sunt atat de norocosi, insa sunt sperante pentru toti dintre noi.

Copii sunt genii

Rareori oferim oamenilor premii pentru ca se comporta ca niste copii. Lumea ne spune intotdeauna sa ne maturizam si sa ne asumam responsabilitatea, de parca totul este o eroare in sistem.

Dimpotriva, comportamentul copilaresc poate fi chiar grozav.

  • Copiii incearca multe lucruri. Lucruri stupide, cum ar fi sa manance nisip sau sa se dea cu rolele pe gheata. Dar sunt neinfricati si neobositi.
  • Copiii nu stiu ceea ce nu stiu. Asa ca intreaba cate un lucru la fiecare minut.
  • Copiii sunt usor de plictisit. Traiesc intr-o lume fantastica din cauza ca realitatea prezenta ii limiteaza.

Astfel de comportament este spectaculos de bun in a-ti da seama din ce lume faci parte. Sa te comporti ca un copil este o modalitate grozava de a explora limitele si de a-ti deduce puterile. Ideal, copilaria ta este atunci cand dai de pasiuni, lasand anii de adult sa se concentreze asupra lor.

Din pacate multi dintre noi, nu suntem atat de norocosi. Vestea buna este ca, viata moderna ne ofera mai multe sanse ca niciodata sa rezolvam acest lucru. De aceea, este bine in viata sa ne asumam responsabilitatile, sa ne comportam ca adultii, dar sa stim si cand este necesar sa fim copii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *