O zi perfecta este o zi care incepe si se termina bine. O zi perfecta are multe definitii pentru fiecare dintre noi, pentru ca fiecare dintre noi este diferit, are alte gusturi, are alte ganduri, alte placeri.

Pentru multi dintre noi o zi perfecta nu exista, conform principiului ca nimic nu este perfect, insa multe lucruri se apropie, si o astfel de zi se poate repeta pentru o persoana, si niciodata nu este la fel.

Cand te gandesti la o astfel de zi, sau incerci sa iti planifici o zi perfecta, vei ajunge sa dai gres cel mai probabil, si daca se incadreaza in planul tau, nu vei avea aceeasi satisfactie, si nu te vei bucura la fel de mult de momentele respective, ca in cazul in care o astfel de zi pur si simplu apare din senin. Un lucru mic, i idee simpla, un mesaj de la persoana potrivita, un video postat de un amic pe internet, toate pot fi detalii aparent neinteresante dar care cumulate pot face dintr-o zi obisnuita o perfecta, o zi placuta, o zi in care te-ai simtit bine.

Pentru unii o zi perfecta poate fi una in care stai cu prietenii la un suc, sau mergi la un gratar la marginea unei paduri, si te bucuri de natura, de o masa copioasa, si te timpul petrecut alaturi de cei ce iti sunt dragi, acestia sunt oamenii simpli pentru care orice lucru marunt conteaza, oameni care ajung sa aprecieze clipele de care au parte, oameni fericiti.

Trebuie sa inveti sa te multumesti cu ce poti face si sa te gandesti realist la ce poti realiza intr-o zi care in mod normal nu straluceste cu nimic.

Desigur cum am mai spue, o zi perfecta poate imbraca nenumarate forme pentru fiecare dintre noi, pentru ca suntem toti la fel din acest punct de vedere, insa atat de fideriti in gandire si actiunile pe care le intreprindem.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *