LG a dezvaluit noul sau smartphone, LG G3, joi la un eveniment in Londra. G3 ce are 5.5 inch este smartphone-ul principal cu un display Quad HD, ce are o rezolutie de 2.560 x 1.440 cu o densitate de pixeli de 538 de ppi. Desi in general se spune ca ochiul uman nu poate discerne imbunatirile in densitatea de pixeli de peste 300 ppi la smartphone, directorii LG de la eveniment au insistat ca acest lucru se poate.

Mai multi pixeli inseamna o consumarea puterii mai mare, asa ca LG a realizat G3 sa optimizeze viata bateriei de 3.000 de miliamperi.

LG Electronics este o companie de nivel global care are are 82 000 de angajati in 81 de filiale care sunt raspandite in toata lumea. LG Electronics incearca si se straduieste sa ofere clientilor produsele si tehnologii inovative. Asadar, aceasta companie este una foarte serioasa si care lucreaza cu profesionalism astfel incat fiecare client sa fie multumit de serviciile prestate. In plus, aceasta companie face astfel incat sa ofere clientilor cele mai noi tehnologii si telefoane.

LG Electronics este o companie imensa de clasa mondiale in telecomunicatii. Aceasta companieare o multime de produse terminale CDMA, televizoare cu plasmă, DVD playere, sisteme de stocare optică, sisteme de aer conditionat si mai multe lucruri inovatoare. LG Electronics dezvolta foarte multe tehnologii pentru o gama foarte variata de domenii, de la retele de telefonie mobila si pana la televizoare digitale prin ecrane si home networking.

Asadar, LG Electronics este o companie capabila de a crea un mediu universal. In plus, produsele atat de inovatoare inbunatates cin mod semnificativ viata tuturor oamenilor si contribuie la stabilirea unor culturi organizationale bazate pe provocare si pe inovatie.  Aceatsa cultura de inovare continua sa ne calauzeasca spe un LG lider in cursa pentru schimbari tehnologice. Aceatsa companie nu cunoaste limite atunci cand vine vorba despre inovatie si tehnologie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *