Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie. Cei mai multi barbati se plang de faptul ca nu sunt ascultati si intelesi de iubitele sau sotiile lor. Este important ca dupa o zi grea de munca sa te astepte cineva acasa, cu care sa vorbesti, sa te descarci si sa te eliberezi de stresul acumulat din ziua respectiva. Fiecare dintre parteneri trebuie sa fie dispus sa il asculte pe celalalt oricand si oriunde.

Pentru a reusi sa iti convingi partenerul sa te asculte trebuie sa ii explici care sunt asteptarile tale din partea lui. Nu e suficient sa ii spui ce ai de spui, el sa nu te asculte si apoi sa te complaci in situatia pe care ati creat-o. Spune-i partenerului tau ca ti-ai dori sa te asculte si ca iti doresti sa fie atent si la ceea ce ai tu nevoie, nu doar la nevoile sale. Daca ai ceva de spus, nu o face intr-un mod agresiv. Adopta un ton cald, si explica-i partenerului despre nevoile tale. Roaga-l sa te asculte, sa te ajute, in cazul in care ai nevoie, si multumeste-i pentru fiecare fapta sau sfat. Astfel, ii vei arata partenerului ca apreciezi gestul sau si va fi tentat de fiecare data sa il repete.

Spune-i cand te deranjeaza ceva. Daca nu il poti face sa isi schimbe obiceiurile proaste sau comportamente care te deranjeaza, explica-i sotului tau ca iti doresti sa schimbi acele lucruri. Cele mai multe femei aleg sa se inchida in ele, sa sufere, sa planga, fara sa-si exprime sentimentele. Astfel, nu vei reusi sa produci schimbari in relatia ta, si vei fi mereu predispusa sa cedezi emotional.

Fa-i cat mai multe surprize si ofera-i recompense. Orice surpriza va alunga monotonia si rutina din viata voastra de cuplu. Barbatii sunt copii chiar si la varste foarte inaintate. Chiar daca fizic acestia se maturizeaza, psihic se comporta ca niste copii care asteapta la fiecare fapta buna un stimulent, o recompensa. Comporta-te  si bucura-te ca si cum te-ai comporta cu un copil cand vine vorba de un gest pe care l-a facut el pentru tine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *