De cele mai multe ori esti nerabdator sa scapi de nebunia care se instaleaza in ziua de zi cu zi, de stresul care te urmareste la serviciu de galagia de dimineata si de la orele de varf. O vacanta este mereu binevenita si ajungi sa iti reincarci bateriile pentru a lua totul de la capat. Totusi unele vacante nu sunt tocmai ce ti-ai dorit si ajungi sa fii bucuros ca ai scapat cu viata din toata aventura, toata nebunia de care ai incercat sa fugi incepe sa para cel mai placut si mai sigur loc de pe pamant.

Asta s-a intamplat si in cazul lui Daniel Dudzisz, un tanar german de 26 de ani care a ajuns sa dispara in timp ce traversa singur Australia. Acesta a supravietuit mancand muste. Daniel a ramas fara adapost pentru mai bine de doi ani si a decis sa faca o plimbare singur. Acestia si-a planificat sa faca o plimbare de 3860 de kilometri din New south Wales pana in Uluru, insa acesta a ajuns sa se rataceasta, Vestile ca Daniel a disparut nu i-au ingrijorat prea mult prietenii sai, care il stiau pe acesta ca pe un calator dur si care poate indura distante lungi. Acestia nu aveau nici un dubiu ca Daniel Dudzisz se va intoarce nevatamat.

Dudzisz era diabetic. din fericire avea avea suficienta inulina cu el. Acesta a recurs la o dieta pe muste pentru a se alimenta si cateva conserve de fasole si cereale care le avea cu el. Eventual acesta a fost gasit de un om care trecea cu masina prin zona. Dudzis a refuzat tratamentul medical si era determinat sa isi termine plimbarea, desi a promis ca va tine aproape de drumurile principale de atunci inainte.

Ideea e ca oricat de mult ti-ai dori o vacanta ai face bine sa nu te aventurezi singur si sa ai mereu o cale de intoarcere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *