Toti barbatii au un anumit orgoliu pe care nu vor sa si-l incalce niciodata. Te certi cu iubitul tau, nu stii ce sa mai faci ca sa te asculte. Ti-ai dori sa il manipulezi, insa nu intr-o maniera negativa ci pur si simplu sa il faci sa te mai asculte uneori si sa isi incalce catusi de putin orgoliul. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa nu te mai certi cu iubitul tau:

Chiar daca el ridica tonul si este pregatit pentru o cearta serioasa, tu incearca sa nu ridici tonul la el, si sa dai macar tu dovada de seriozitate. Daca nu vei ridica tonul, iti vei putea concentra energia pe formarea unor replici convingatoare care te vor ajuta sa castigi in disputa cu iubitul tau.

Cu siguranta exista momente in care iubitul tau nu este de acord cu tine. Incearca sa ii explici acelasi lucru, si sa il convingi sa faca acelasi lucru doar ca in alta maniera. Fii calma si fa-l sa fie de acord cu tine in alta problema. Acest lucru te va ajuta sa te simti mai stapana pe tine si vei avea mai mare incredere in tine.

Cand vrei sa ii spui ceva partenerului, nu incerca niciodata sa ii dai subintelesuri. Cand ai ceva sa ii spui, spune-i clar si concis. Barbatii nu prea inteleg daca vei incerca sa le induci un anumit lucru. Spune-i exact ceea ce vrei sa ii spui fara ocolisuri daca vrei sa te faci inteleasa.

Nu iti intrerupe partenerul  atunci cand el isi exprima punctul de vedere. Tu stii cat este de enervant sa fii intrrupta atunci cand vrei sa spui ceva. Acelasi lucru il simte si partenerul tau. Incearca sa nu il intrerupi atunci cand are sa-ti spuna ceva. Asculta-l, spune-i ce iti convine si ce nu, si incearca impreuna cu el sa rezolvati problemele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *