Sigur ca in ziua de astazi cei mai multi dintre noi aleg sa manance pe fuga, in graba si extrem de repede. Acest lucru nu este deloc benefic pentru noi si pentru sanatatea noastra, mai ales ca alimentatia este primordiala unui stil de viata sanatos.

Facem greseli foarte mari legate de acest lucru si nu realizam ca acestea contribuie foarte mult la acumularea kilogramelor in plus si la agravarea problemelor de sanatate. Care sunt greselile pe care le facem in momentul in care mancam seara? Iata-le:

Cea mai consistenta masa

De regula, oamenii mananca cel mai mult seara. Din cauza orarului incarcat, ei nu mai iau micul dejun sau pranzul sau aceste mase nu au suficienti nutrienti incat sa reuseasca sa acopere o intreaga zi.  In momentul in care ajungeti acasa dupa o zi grea simtiti o stare de foame si din acest motiv alegeti sa mancati destul de mult. Din cauza fpatului ca nu depuneti efort fizic incepeti sa acumulati kilograme in plus.

Mancarea pe masa

De regula, am intalnit destul de multi oameni care asaza toata mancarea pe care o au in frigider, pe masa. Sigur ca tentatia este mare si te va face sa gusti si mai apoi sa mananci din fiecare fel cate ceva. Ce efect va avea acest lucru asupra ta? Siugr c anu va avea un efect prea bun si ca te va face sa te simti rau din mai multe puncte de vedere.

 Te uiti la televizor

In ziua de astazi, multi oameni aleg sa se uite la televizor in momentul in care mananca. Studiile au demonstrat faptul ca nu veti simti niciodata o stare de satietate in momentul in care mancati in fata televizorului. Creierul nu va procesa si veti manca fara sa va mai opriti. Asadar, trebuie sa mancati masa si sa va alocati relativ 20 de minute pentru a manca cat mai putin.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *