Capsunile sunt fructe delicioase preferate in special de copii insa au si numeroase proprietati care contribuie la buna functionare a organismului si care ajuta foarte mult la sanatate.

In cazul in care ati incercat foarte mult sa scapati de kilogramele in plus si totusi nu ati reusit sa faceti asta, capsunile va pot ajuta.  O cura cu capsuni poate sa reduca nivelul de zahar din sange si ajuta foarte mult organismul in procesul de ardere al grasimilor.  In plus, sistemul imunitar stimuleaza foarte mult activitatea intelectuala si sistemul imunitar. Cosumand capsuni nu veti avea probleme deoarece va vor proteja organismul impotriva bolilor.

Ele au un continut foarte ridicat de minerale si vitamine ceea ce face ca organismul sa se revitalizeze, sa il refaca dupa ce trece iarna si dupa perioadele de stres continuu si activitate fizica si intelectuala intensa. Ele ajuta sa intareasca sistemul imunitar si contribuie foarte mult la buna functionare a organismului.

Ranile sau arsurile pot fi si ele vindecate prin intermediul capsunilor. Ele contin o cantitate foarte mare de vitamina C, ceea ce are un rol foarte important in grabirea procesului de vindecare a organismului, inclusiv al pielii. Mai mult, in cazul in care aveti probleme cu gripa si raceala, aceste fructe vor contribui la combaterea ei.

Consumul de capsuni previne imbratranirea. S-au facut anumite studii care au demonstrat faptul ca daca veti consuma capsuni si daca veti include in dieta zilnica capsuni nu veti fi predispus aparitiei ridurilor. In plus, fructele de padure sunt foarte benefice pentru sanatate dar si pentru frumusete pentru ca mentin  previn imbatranirea.

O cura cu capsuni dureaza relativ 7 zile si maximum o luna de zile. In acest timp trebuie trebuie sa consumati un kg de capsuni intr-o zi, in portii egale so cel putin o jumatate de ora inainte de mesele principale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *