De multe ori , oamenii nu stiu ce inseamna sentimentul „a iubi”. Ei transforma aceste cuvinte magice intr-o forma de salut pe car eo folosesc frecvent. Am auzit multe persoane care spun ca iubesc pe cineva dupa ce inchid telefonul si o fac cu o foarte mare lejeritate. Ei  bine, aceste cuvinte trebuie sa fie traite la intensitatea la care se afla. Asadar, trebuie sa spui in momentul in care simti.

Sigur ca mai exista o categorie de oameni care nu spun te iubesc deloc tocmai din cauza ca nu isi doresc sa fie catalogati gresit sau ca partenerul sa isi faca o parere gresita din cauza ca ar fi „prea devreme” pentru iubire. Sigur ca niciodata nu este prea devreme pentru asa ceva insa este important sa o spui la momentul potrivit.

Oamenii care au deja un cuplu, pot iubi in afara lui. Dar nu intotdeauna pot iubi fara el. Asta trebuie verificat inainte de a risipi „Te iubesc”-urile. Nu intotdeauna ei pot parasi cuplul si stilul de iubire deja invatat, pentru a o lua de la inceput cu altcineva. Raul le pare mai mic daca intretin legatura deja existenta – chiar asa tocita cum a ajuns sa fie – decat daca ar incheia-o. Asa ca te iubeste pe tine, dar tu nu ii poti taia si vindeca dependenta de partenerul actual. Atunci, ce bine iti poate face tie sa spui „Te iubesc”? Ce biruinta mai are o astfel de dragoste? Ce putere si ce frumusete mai are declaratia „Te iubesc”, in aceste conditii? Esti sigura ca vrei sa iti alimentezi chinul, aruncandu-ti iubirea in cuplul… altuia?

Este important sa spui aceste cuvinte in momentul in care le simti cu adevarat.. De reugla, le spui cand esti fericit si implinit. In momentul in care simti ca trebuie sa o faci, ca esti multumit de relatie, trebuie sa o faci fara sa te sfiesti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *