Call of Duty

Call of Duty : Advanced Warfare are loc in viitor, in anul 2054 sa fiu mai exact, dar lumea pe care o experimentezi nu este una stiintifico-fantastica. Acest lucru se intampla din cauza ca producatorul, Sledgehammer Games, crede ca seria Call of Duty este puternica, atunci cand se bazeaza pe experiente si situatii credibile si adevarate.

Cofondatorul Sledgehammer Games, Michael Condrey, le-a spus celor de la Game Informer, intr-un nou interviu, ca Call of Duty rezoneaza, fiindca este adevarat si credibil si ca a fost intotdeauna puterea francizei. Viitorul pe care Call of Duty : Advanced Warfare il va oferi este un viitor pe care ne putem baza, va fi un fel de lovitura a unui zeitgeist.

Cand a cercetat pentru Call of Duty : Advanced Warfare, Condrey a spus ca ceea ce a descoperit se intampla in lumea reala, era mult mai fantastic decat lucrurile pe care le puteau inventa. A spus ca jocul Call of Duty : Advanced Warfare, desi are exocostumuri de superoameni si mecanisme, se bazeaza pe realitate. Nu este un salt fictional in lumea stiintifico-fantastica la care nu te poti referi.

De asemenea in timpul interviului, reporterul intreba daca un potential Call of Duty : Advanced Warfare 2 ar putea include mai multe elemente stiintifico-fantastice. Condrey si celalalt fondator de la Sledgehammer Games, Glen Schofield a spus ca se concentreaza acum pe primul joc, dar pastreaza lumea jocului intr-o lume in care alt joc ar putea exista.

Cel mai recent joc Call of Duty, Call of Duty : Ghosts din 2013, caracterizeaza moduri cu extraterestrii, numite Extinction. Seria celor de la Treyarch, Call of Duty : Black Ops, pe cealalta parte este cunoscut pentru modul zombie care te lasa sa omori zombie Nazisti.

Call of Duty : Advanced Warfare se lanseaza pe 4 Noiembrie pentru Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC. Kevin Spacey, actorul castigator de premii, joaca un rol proeminent in joc, ce ruleaza pe un nou motor de joc, care potrivit celor de la Activision, este capabil sa furnizeze grafica aproape fotorealistica.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *