In urma trailer-ului lansat ultima saptamana, Activision a dezvaluit acum formal Call of Duty : Advanced Warfare, urmatorul nou joc din seria lor anuala de francize, ce se spune ca ar fi primul produs intr-un ciclu de 3 ani de dezvoltare, decat obisnuitul ciclu de 2 ani.

Call of Duty : Advanced Warfare a impins jucatorii in fata intr-o experienta inovatoare, ce este rupt din primele pagini ale ziarului de maini, scotand in evidenta un viitor in care atat tehnologiile si tacticile au evoluat introducand intr-o noua era de lupta pentru franciza. Avand loc in anul 2054, o corporatie militara privata a aparut cu puterea de a elibera umanitatea dintr-o lume devastata ce se lupta pentru a se reconstrui dupa un atac global asupra fortelor lor militare si infrastructurii. Tu esti soldatul avansat, imputernicit cu noi abilitati de exoschelet de ultima generatie, avansari tehnologice si unelte de generatie avansata, jucatorii se alatura randurilor unei unitati specializate, antrenate foarte bine pentru a restabili ordinea intr-un stat a unui razboi avansat.

Castigatorul premiului academiei, Kevin Spacey spune ca a fost foarte distractiv sa munceasca cu echipa pentru a-l aduce pe Jonathan Irons la viata. Acesta spune ca tehnologia este cu adevarat remarcabila si nu este ca nimic ce a realizat pana acum, acesta este captivat sa vada unde ajunge acest proiect.

Call of Duty :  Advanced Warfare este produs specific pentru consolele next-gen si PC. Aceasta este prima repetare a ciclului de dezvoltare extins, de 3 ani ale publisherului Activision, permitand titlul de conducere de la Sledgehammer Games adaugand un an de dezvoltare a studioului. Cu capabilitatile extinse de productie, Sledgehammer Games este capabil sa creeze o experienta uimitoare, noua si de urmatoarea generatie, caracterizand o serie de avansari tehnice de la privelisti si sunete care creeaza o lume fotorealistica, diferita de orice Call of Duty de inainte, la noi performante si tehnologii de animatii faciale ce furnizeaza personaje asemanatoare realitatii, pana la o poveste bogata si captivanta ce aduce fictiunea la viata.

Platformele tinta sunt Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4 si PC, pana pe 4 Noiembrie 2014, cu precomenzile deja la oferta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *