Blog in constructie

Este acest lucru o pasiune pentru tine? Stii de cate ori am inceput o dieta si eventual am renuntat? Nici eu nu mai stiu. Ceea ce vreau sa spun este ca sa incepi un blog si sa muncesti la el o perioada, inainte de a intra in design-ul si cosmeticile site-ului. Realizeaza niste articole bune pe site-ul tau si permite-ti sa evoluezi. Mi-am refacut vechiul blog de 12 ori inainte de a pune prima postare si de 14 ori dupa aceea. Am fost norocos fiindca mi-a placut foarte mult acest lucru. Daca nu mi-ar fi placut, primele 12 reconstructii nu ar fi fost decat pierderi de timp.

Fa-o cum trebuie. Alege un subiect de care esti cu adevarat indragostit. Iubesc sa economisesc timp si bani, si evident despre asta vorbesc de multe ori. Cand scriu, ideile zboara fara prea multe ganduri. Daca scopul tau este sa faci bani, ar trebui sa alegi totusi ceva care iubesti, ci nu ce se plateste mai bine in reclame. Daca alegi ceva bazat pe bani, scrisul tau va suferi si nu vei avea vizitatori. Fara vizitatori, nu vei avea cumparatori de reclame si in cele din urma nu vei avea nici bani.

Widgeturile si alte prostii. Un blog este despre cititorii tai, nu este despre tine. Tot ceea ce adaugi pe site-ul tau ar trebui sa fie adaugat doar in beneficiul cititorului. Chiar si in ziua de azi, vad anumite bloguri cu 20 de insigne indicand grupurile din care faci parte, sau au legatura cu site-urile de rating irelevante. Cui pasa? Cum beneficiaza oamenii ce iti viziteaza site-ul? De fapt, daca te uiti la cele mai populare bloguri, acestea nu detin nici un simbol care sa te irite. De aceea este bine sa pui in zona de widgeturi doar lucruri ce ar putea sa-ti ajute cititorii sa navigheze mai usor pe blog, ci nu sa-i enerveze.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *