Renovare Produse

Toata lumea in cautarea unor dispozitive ieftine au dat de dispozitivele electronice second hand. Disponibile la preturi foarte mici, „second hand” sunt intotdeauna considerate stricate sau cu defectiuni ascunse din prima. Dar de fapt, multe dintre aceste dispozitive sunt reparate, reconditionate si retestate sa fie la fel de bune ca noi. Totusi, in fara de a le verifica pentru functionalitati si defectiuni la vedere, cum poate un consumator sa stie ca un produs second hand sau reparat nu se va strica si a 2-a oara? Pentru a asigura cele mai bune produse second hand, este important sa verifici ca si comerciantul ce vinde acele produse facand teste riguroase pe produsele sale si sa aiba in general o buna reputatie. Este de multe ori inteligent sa cauti si o garantie.

Ce inseamna defapt un produs „renovat”

Tind sa existe o multime de confuzii despre produsele electronice renovate. Dispozitivele pot fi returnate pentru o multime de motive si faptul este ca consumatorul nu poate sti de ce a fost ceva returnat.

In cel mai bun caz, si in cele mai multe cazuri, detinatorul original returneaza produsul nedeschis, fara sa il fi folosit vreodata. Si din cauza ca dispozitivele electronice au fost vandute si returnate pot fi revandute din nou, toate nedeschise, dispozitivele din cutie primesc o renovare.

Beneficiile in a cumpara un produs renovat

Sunt cateva potentiale beneficii in a cumpara dispozitive electronice renovate, cele mai evidente dintre care pot fi preturile cu discount. Clientii pot salva intre 10 si 30 % pe produsele renovate, sau refurbished cum li se mai spune, insa cateodata putem gasi produse electronice cu un discount de pana la 50 %. Am vazut o data la o astfel de oferta un monitor second hand refurbished.

Insa produsele renovate nu sunt doar pentru economii monetare. Un editor a unu ghid de tehnologie, spune ca pe langa economiile de costrui, produsele renovate trec printr-un nivel mai inalt de control al calitatii. Astfel, produsele noi noute, pot reprezenta un risc mai mare pentru consumator. Cand un produs este initial fabricat, de multe ori la facilitati de peste mari, tine foarte mult de cate unitati sunt fabricate pe zi si o intrebare a cat de multe pot fi produse pe un singur schimb de tura. Cand vine vorba de un produs renovat, tine mult mai putin de cantitati pe zi, ci mai mult de a face un lucru corect. Ultimul lucru pe care un fabricant il vrea este ca un produs sa fie intors pentru a 2-a oara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *