Ben Foster in Warcraft

Cei de la IGN au vorbit cu actorul Ben Foster, ce a jucat in filme blockbuster, precum Lone Survivor sau X-men : The Last Stand. In acest timp au conversat despre rolul sau in filmul Warcraft, adaptarea dupa jocul atat de iubite, ale directorului Duncan Jones.

Foster a dezvalui ca personajul a carui rol il intruchipeaza in film, se numeste Medivh. Acesta este un magician, ce este esential un vrajitor. Acesta a mai dezvaluit ca personajul sau are rolul de a proteja o zona, si modul in care o proteja era prin magie. In timp ce pacea s-a asternut asupra taramului, acesta a luat o pauza. Fie acesta a pierdut timpul cu stafful, sau a lasat sa se aseze praful pe arme. Ne intalnim cu el in timp ce prietenii sai se intorc, cerandu-i ajutorul in lupta.

Foster a continuat, ca ceea ce este captivant despre abordarea lui Duncan Jones asupra jocului video este ca arata ambele parti ale razboiului. Arata ambele parti ale conflictului, ceea ce este captivant pentru toata lumea. Acesta spune ca nu este doar un joc transformat intr-un film. Acest film pune o intrebare importanta, unde ne limitam pasiunea pentru ceea ce consideram sa fie baietii rai?

Actorul a laudat casa de efecte speciale ILM si munca pe care au realizat-o deja cu Warcraft. Acesta sustine ca modul in care folosesc „motion capture” este foarte captivant, fiindca a vazut cateva filmari test, si este ceva care nu a mai vazut niciodata. Actorul spune ca este performanta impinsa la un alt nivel.

Foster a clarificat ca Medivh nu este un personaj realizat virtual, dar sunt interactiuni in film cu o multime de personaje care sunt realizate de casa de efecte speciale. Sunt o multime de diferite tipuri de creaturi in imagini cu care acesta poate interactiona.

Warcraft urmeaza sa apara in cinema pe 11 Martie, 2016.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *