Assassin’s Creed 5, sau cum se va numi urmatorul joc Assassin’s Creed nu va avea loc in Japonia. Jade Raymon sefa de la Ubisoft Toronto spune ca jocul nu va avea loc in japonia, desi un titlu din era samurailor din Japonia ar fi o idee interesanta.

Daca nu in timpul Japoniei Feudala, atunci in ce perioada de ani va avea loc urmatorul joc Assassin’s Creed. Raymon tine asta pentru ea acum, dar a sustinut ca povestea va fi in era ei istorica favorita. Ubisoft trebuie sa anunte oficial noul titlu Assassin’s Creed din 2014, fiindca franciza a primit cate un nou joc in fiecare an, incepand cu 2009.

Multumita lui Animus, seriile Assassin’s Creed au fost capabile sa sara in perioade de timp diferite. Masina fictionala de realitate virtuala din franciza de jocuri Assassin’s Creed a transportat virtual jucatorii cu destinatii precum precum perioada renasterii (Assassin’s Creed II), revolutia americana (Assassin’s Creed III) si anul de aur al pirateriei (Assassin’s Creed IV).

Cele mai cerute scenarii Assassin’s Creed, potrivit lui Ubisoft, sunt al 2-lea razboi mondial, japonia feudala si egiptul antic. De asemeni dezvoltatorii au spus ca sunt interesati si de perioada indiei colonizata.

Un raport din Decembrie, spune ca Ubisoft planuieste sa lanseze 2 titluri Assassin’s Creed in 2014, unul care va fi lansat pe Xbox 360 si Playstation 3, in timp ce celalalt va fi lansat pentru consolele de noua generatie Xbox One si Playstation 4. Nu se stie daca unul din acele jocuri va ajunge si pe PC.

Desi nu s-a comentat oficial despre jocul ce urmeaza sa apara, conducatorul designer Jean-Sebastien Decant sustine ca seria va fi ceva mai mult next gen, iar jocul nou ar putea introduce noua evolutie a caracteristicilor sociale.

Am jucat toate jocurile din franciza Assassin’s Creed si am fost profund impresionat de mecanica jocurilor, grafica si povestea ce-a continuat sa avanseze de-a lungul anilor. Abia astept sa vad ce ne asteapta urmatorul joc.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *