Angel Blocks wireless

Casa ta ar putea fi in curand mai inteligenta ca tine. Automatizarea casei s-ar putea extinde la orice obiect din apropierea ta cu un nou dispozitv bazat pe senzori care va detecta schimbarile din mediul sau. AngelBlocks ar putea fi personalizat in ceea ce pare sa aiba utilizari nelimitate. De exemplu, ar putea sa-ti aminteasca cand sa uzi florile, daca nivelul de pamant este uscat, sa te avertizeze cand cainele tau intra in gunoi sau sa blocheze automat usile, atunci cand parasesti casa. Fiecare utilizare poate fi sortat in una din aceste 3 categorii, notificare, monitorizare sau control.

Steve Montgomery, creatorul lui AngelBlocks, a spus ca acest tip de tehnologie iti poate salva mult timp si efort. Cu acest tip de tehnologie pot fi capabil ca lucrurile din viata ta sa coopereze cu tine, in loc sa fie o piedica. Fiecare sistem vine cu un AngelGate, creerul operatiunii care te leaga la conexiunea cu internetul. Componenta comunica wireless cu AngelBlock, care sunt atasate la diferite obiecte din casa. Utilizatorii inregistreaza fiecare AngelBlock pe o aplicatie de pe web si sa-l programeze cu un sistem incorporat care face lucruri specifice la date specifice, bazandu-se pe ceea ce simt in mediul inconjurator, cum ar fi miscarea sau temperatura. Ca un bonus, AngelTags poate sa-ti monitorizeze locatia, activand in cele din urma AngelBlocks in timp ce te deplasezi prin diferite zone ae casei. De exemplu, poti aprinde luminile, pur si simplu deplasandu-te intr-o camera.

AngelBlocks foloseste cat de multa baterie are nevoie. Cand nu sunt activate, acestea doar trimit un semnal inapoi in AngelGAte, care poate fi realizat de la 3 mile distanta, o data la 2 sau 3 ore vei sti ca functioneaza. Acest lucru inseamna ca pot opera aproximativ 5 ani, cu un set sau 2 de baterii AAA. Fiecare AngelBlock are o functie predeterminata potrivit ceea ce simte, dar poate fi reprogramat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *