De indata ce vei avea primul tau copil, intreabarea daca iti mai doresti alti copii va fi ridicata de catre cei apropiati si de catre familia ta. Mai mult decat atat, vina pe care o simt parintii atunci cand vine vorba ca baiatul sau fetita lor vor creste singuri, ii impinge sa mai faca un al doilea copil. Totusi, in lumea moderna, conceptul de a avea un singur copil nu este atat de iesit din comun si de condamnat fata de cum era in trecut. In continuare vom vorbi despre avantajele pe care le poate aduce cu sine faptul ca ai doar un singur copil.

In primul rand, atunci cand vorbim despre cresterea copiilor si despre a avea parte de o cariera infloritoare, trebuie sa stii ca aceste doua lucruri nu sunt in perfecta armonie intotdeauna. Asadar, a avea un singur copil se poate dovedi raspunsul atunci cand vrei sa ai succes in cariera si sa ai parte in acelasi timp si de o viata de familie buna si sa dispui de un mostenitor.

In al doilea rand, atunci cand vorbim despre un singur copil, trebuie sa tii cont de beneficiile pe plan financiar care pot sa apara atunci cand ai doar un copil, fata de cand ai fi avut doi sau mai multi. Este clar ca daca ai doar un copil vei putea sa iti administrezi mult mai bine resursele si sa duci un stil de viata mult mai lipsit de stres decat daca ai fi fost fortat sa cresti si sa intretii mai multi copii.

In final, este clar ca daca ai doar un singur copil vei avea mult mai mult timp sa ai grija de el. Nu spun ca nu ai putea sa ai grija de mai multi copii sau sa le acorzi acelasi grad de iubire, insa daca vrei sa imbini si viata profesionala si o viata armonioasa in familie, un singur copil se poate dovedi a fi raspunsul la cererile tale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *