Pentru ca este sezonul pepenelui rosu si pentru ca stim ca consumati foarete mult pepene in perioada foarte calda, va vom dezvalui secrete din miraculoasa dieta cu pepene rosu. Aceasta dieta ajuta la detoxifierea organismului si poti slabi cu ajutorul ei intre 6 si 8 kilograme. Nu este o dieta foarte grea care sa necesite cine stie ce eforturi ci este suficient sa aveti vointa si sa manacati exclusiv ceea ce descrie aceasta reteta:

Dieta consta in 2 faze: in prima faza se consuma timp de 3 zile doar pepene rosu iar faza a doua dureaza intre 6 si 10 zile, in functie de kilogramele pe care doriti sa le topiti. Cea de a doua faza presupune consumul pepenelui rosu doar ca si gustare, pe langa care sa ai cele 3 mese principale din zi. In cea de a doua etapa puteti sa mancati foarte multe alimente deoarece aveti o varietate foarte mare.

In faza a doua, la micul dejun poti sa mananci un bol de cereale integrale cu lapte si o felie de branza. De asemenea, la pranz puteti sa mancati pui fiert sau pui la gratar, peste sau carne de vita slaba combinate cu o alata de orice fel, in fucntie de preferinte. Salata poate fi combinata cu cateva picaturi de ulei de masline, sare si picaturi de zeama de lamaie. Alaturi de cele doua gustari de dimineata si de seara trebuie sa serivi 2,3 felii de pepene.

Este foarte important ca in timpul in care v-ati decis sa tineti dieta, sa manacati doar ceea ce va indica aceasta. Asadar, prima faza se incepe prin consumul a 3 zile doar de pepene  indiferent de cantitatea pe care o mancati . Faza a doua este generoasa, asadar puteti sa mancati mai multe alimente. Important este sa consumati si pepenele rosu indicat. Cu siguranta rezultatele vor fi vizibile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *