stailer

Programările la salon sunt acum mult mai simplu de făcut prin intermediul aplicației Stailer! Aceasta este o metodă facilă și potrivită pentru orice client care dorește să beneficieze de un moment de relaxare. Pentru foarte multe persoane serviciile de înfrumusețare reprezintă o modalitate de a se răsfăța. Află cum poți obține o rezervare la un serviciu de înfrumusețare online!

Așa cum spuneam, este vorba despre aplicația Stailer. Platforma dispune și de un site care poate fi accesat de pe desktop, pentru o experiență cât mai plăcută. Nu are nicio importanță metoda pe care o vei folosi, pentru că programările se fac similar în ambele cazuri. În următoarele rânduri vei afla despre cum poți obține o programare la salon prin aplicatia Stailer

Descarcă gratuit aplicația pentru a-ți rezerva locul!

Înainte de a face orice pas, trebuie să instalezi aplicația. Aceasta este complet gratuită și o poți obține de pe App Store, Google Play sau App Gallery. Se poate descărca atât de pe telefon, cât și de pe tabletă. Funcțiile și metoda de a te programa sunt aceleași. 

După ce ai descărcat aplicația mobilă, nu îți mai rămâne decât să te programezi. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectezi de pe prima pagină locația ta, genul tău, serviciul dorit, data și ora la care dorești să te programezi. Mai apoi, apasă butonul ”Caută servicii în apropiere”. După ce l-ai apăsat, aplicația va genera automat toate rezultatele conform căutărilor tale. 

La final, după ce ai ales salonul la care dorești să faci o vizită, nu îți mai rămâne decât să rezervi locul. Aceștia sunt singurii pași pe care trebuie să îi urmezi în vederea obținerii unei programări. Informatii suplimentare aici

Care sunt serviciile de înfrumusețare la care poți apela?

În 41 de orașe din România poți obține o programare la un salon. Numărul saloanelor de înfrumusețare depășește 1000, așadar cu siguranță vei găsi unul potrivit pentru tine. Femei sau bărbați, serviciile disponibile sunt pentru ambele genuri. Pentru a primi rezultate doar conform genului tău, trebuie să îl selectezi de pe prima pagină a platformei sau de pe cea a aplicației. 

Probabil te întrebi care sunt serviciile de înfrumusețare de care poți beneficia prin intermediul Stailer. Iată care sunt acestea!

Femeile pot merge la saloane de înfrumusețare care oferă: tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr, pensat, cosmetică, machiaj, manichiură și pedichiură, masaj, remodelare corporală, stilizare și aplicare gene și/sau sprâncene, epilare periodică și epilare definitivă. 

Bărbații au servicii corespunzătoare genului lor, respectiv: tuns, aranjat, stilizare și întreținere barbă, pensat, manichiură și pedichiură, pensat, epilare periodică și definitivă, cosmetică, masaj pentru bărbați, cât și tratamente pentru păr. 

Pe stailer.ro ai posibilitatea de a te programa cu mult timp înainte altor persoane. În perioada sărbătorilor și în sezonul estival, programările la salon se fac cu mai mult timp înainte pentru a te asigura că vei găsi un loc disponibil. Aplicația și platforma sunt disponibile pe orice dispozitiv, așadar nu mai ai nicio scuză pentru a nu le folosi!

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *