Se intampla de foarte multe ori sa nu reusim sa ne dam seama care sunt lucrurile care conteaza intr-adevar pentru aspectul fizic. Sigur ca trebuie ca fiecare incapere din casa sa fie cat se poate de primitoare si de frumoasa.

Baia este spatiul cel mai mic al casei si din acest motiv este destul de greu sa reusim sa o amenajam sau sa o facem sa arate impecabil. Se intampla de multe ori sa nu avem suficienti bani si sa nu reusim sa facem diferite lucruri insa se pare ca cu putina imaginatie vom reusi sa facem ca baia sa arate impecabil, sa fie moderna.

In continuare, vom prezenta cateva trucuri care te vor ajuta sa ai o baie moderna si indrazneata.  Iata ce trebuie sa faci:

In primul rand, este foarte important ca aspectul podelei sa fie imbunatatit. Este foarte important sa faci astfel incat sa redai podelei un alt aspect. De exemplu, covorasele de baie te vor ajuta imediat sa sa imbunatatesti aspectul fizic al baii. In cazul in care ai o baie simplu, alba poti sa optezi pentur cateva carpete colorate, cu modele florale sau geometrice. Aceste lucruri te vor ajuta sa ai o baie cu un aspect mult mai placut. O foarte mare greseala pe care oamenii o fac destul de frecvent este faptul ca asortam mocheta de pe hol cu cea din baie sau cea din alta camera. Ei bine, nu faceti acest lucru pentru ca nu va arata atat de bine.

Indiferent care este modelul pentru carpeta pentru care optezi trebuie sa alegi carpete care au o fata impermeabila pentru baie pentru a nu fi nevoie sa le scoti din baie de fiecare data cand faci un dus. Adauga ulterior cateva lucruri care sa completeze, sau cateva accesorii. Incearca sa cumperi prosoape care sa se asorteze cu covorasul si aspectul va fi altul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *