Uneori stiinta ne ofera date care par a fi false dar in schimb acestea sunt cat se poate de adevarate. Fie ca vorbim de domenii diferite, de la matematica la stiilnta la geografie, lumea este un loc care adaposteste foarte multe informatii ce par a fi prefacute mai mult. In viata reala insa acestea sunt adevarate si pentru a crede cu adevarat unele afirmatii trebuie sa te duci sa vezi totul cu ochii tai. Printre astfel de situatii regasim:

Cel mai mare copac din lume

Cel mai mare copac din lume poate fi gasit in India, in apropierea Kolkata. Nu vorbim aici de dimensiunea trunchiului copacului ci de suprafata acoperita de acesta. Ramurile acestuia se intind pe o suprafata de 14 400 metri patrati. Daca ar fi sa facem o comparatie simple, am ajunge sa vedem ca acest copac este mai vast decat un supermarket modern. Un supermaket are o suprafata medie de 10 000 de metri patrati.

Bangladesh are o populatie mai numeroasa decat Rusia

Daca ai fost atent la orele de geografie din generala sau dacaai cat de cat o imagine a hartii globale vei sti ca Rusia este cea mai intinsa tara la nivel global. Pe langa asta suprafata Rusiei este atat de mare incat ar putea infasura planeta Pluto de 9 ori. Populatia statului rus este de 143.5 milioane de locuitori. In comparatie cu Rusia, Bangladesh e unu sta foarte mic, nu este unul din cele mai mici state din lume dar cu siguranta este unul din cele mai aglomerate locatii de pe suprafata pamantului. Populatia Bangladeshului este mai mare decat cea a Rusiei. Mai exact Bangladesh-ul are o populatie de 156 .6 milioane de persoane.

Este interesant cum unele lucruri par destul de greu de crezut si nu le credem dar lucurile care sunt false ajungem sa le credem.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *