mariaj

Atunci cand doua persoane indragostite isi doresc sa isi petreaca restul vietii impreuna, decid sa se casatoreasca. In momentul in care ambii se iubesc la fel de mult, iar viziunea asupra vietii este aceeasi, va rezulta un mariaj fericit. Desi nerabdarea este mare, nici unul din parteneri nu se asteapta sa intampine si aceste aspecte:

  • Faptul ca primesti intotdeauna ceea ce iti doresti, nu este de ajuns. Acum dorintele partenerului au devenit si dorintele tale. Trebuie sa incercati ca intotdeauna sa ajungeti de comun acord. Fericirea partenerului reprezinta acum si fericirea ta, caci fiind casatoriti, ati devenit unul singur, atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata legii.
  • Un mariaj implinit nu tine de lipsa conflictelor, ci reprezinta intelegerea reciproca. Chiar daca sotul sau sotia ta nu are intotdeauna dreptate, indicat ar fi sa lasi de la tine, pentru a evita o mica cearta. Aceste mici certuri nu sunt deloc benefice unei casnicii. De cele mai multe ori, conflictele mici si multe aduc conflicte mari.
  • In cadrul unei casnicii te vei cunoaste cu adevarat. Locuind impreuna cu partenerul tau, va veti cunoaste mai bine ca niciodata. Astfel, veti descoperi la fiecare lucruri pe care nu le stiati inainte. Anumite tensiuni sau anumite impacari te vor face sa meditezi mai mult asupra propriei persoane. Astfel te vei regasi pe adevaratul „tu”.
  • Un copil va aduce veselie si gingasie in casa ta. Dar nu intotdeauna va fi lapte si miere. Uneori parintii au perceptii diferite in legatura cu ceea ce este bine sau nu pentru micut. De aceea trebuie sa ascultati ce are de spus celalalt, caci exista posibilitatea ca tu sa gresesti.
  • Vei realiza ca tu esti singura care se poate schimba. Desi cu siguranta exista lucruri care te deranjeaza la celalalt, nu vei putea modifica nimic major in comportamentul lui. El este deja un barbat format. Cu timpul iti vei da seama ca tu esti singura care isi poate schimba modul in care reactioneaza la comportamentul lui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *