Sunt vremuri în care te gândeșți mai practic, cum să faci ca accesoriile tale și mai ales gențile preferate să îți fie utile în mai multe contexte vestimentare. Primăvara aceasta te inspiră și mai ales noile colecții de nișă îți vor capta atenția. Te simți copleșită de variante.

Pentru femeia practică, dinamică și într-o continuă mișcare, iată 3 tipuri de genți în care merită să investească acum, dar și în orice alt sezon.

Geanta de umăr, mereu o alegere bună

Poți spune despre o astfel de geantă că este eleganţa clasică. Cunoaște atât de multe versiuni, încât o poți trece și la lista de genti ieftine de dama. Așadar este clar una dintre acele tipuri de genți pe care să nu le omiți.

Geanta de umăr este acum mai versatilă ca oricând, îți permite să o porți în diferite moduri și la ținute dintre cele mai diverse de asemenea. Îți lasă mâinile libere, ai libertate de mișcare și mai mult decât atât, oricare ar fi preferința ta, pare că o astfel de geantă arată mereu bine. La Zevo ai sute de motive să alegi un exemplar din categoria aceasta – geanta de tip rucsac pentru cele care preferă adesea stilul casual, cea din piele texturată, cu barete din lanț pentru cele care preferă mai degrabă stilul smart casual, elegant.

Geanta tote

Atunci când alegi să porți o geantă de mâna în mod clar îți dorești să expui aceste accesorii cu mândrie. Este elementul pe care te bazezi pentru a emana feminitate. Din seria de genți supradimensionate, tote-ul este una dintre cele mai versatile. Din piele texturată, așa cum o vei găsi la Zevo, este cea perfectă la un deux pieces, când mergi la un business meeting sau interviu.

O astfel de geantă o poți purta cu fuste midii, rochii, cu orice ținută de zi. Într-o variantă mai simplistă, alege gențile cu barete scurte, din piele, design minimalist, dar cu o formă mai alungită și desigur foarte încăpătoare. Culori peste care nu treci ușor cu vederea, turcoaz, alb, muștar sunt câteva opțiuni interesante.

Geanta crossbody

Evoluția acestui tip de geantă îți demonstrează de asemenea că este pe cât de practică și versatilă, pe atât de atractivă. Merită să fie una din investițiile tale. În trecut, geanta pe care o purtai precum un poștaș era de mici dimensiuni și la granița între stilul sport și cel casual. Acum însă stilurile sunt mai evoluate. O astfel de geantă îți oferă ceva mai multă libertate a mâinilor. Asta nu înseamnă că îți știrbește din eleganţă, că nu este chic și feminină.

La Zevo, unde altfel dacă nu în acest univers al genților, vei găsi astfel de genți într-o varietate de culori și forme. Este adevărat că anul acesta culoarea vedetă este albastrul clasic. Asta nu înseamnă că te limitezi la atât. Poți încerca la fel de bine verdele care în materie de genți este ceva mai puțin comun, rozul drăguț, nuanțele pământii, texturile lucioase, matlasate, mate, argintii sau animal print-ul.

Geanta, emblema stării tale

Investiția în genți nu este doar o pasiune sau o plăcere vinovată a multor femei. Este de fapt investiția în tine, un alt mod de a te exprima, de a-ți expune starea. Spre exemplu, paleta de culori a genților de la Zevo reprezintă atracția imediată. Sunt totodată culori aparte, deloc comune: portocaliu, turcoaz, kaki, caramel, acvamarin, roșu pepene fiind câteva exemplificări.

Acest accesoriu a început să fie definitoriu pentru orice femeie, având în vedere că o însoțește oricând. De geantă ai nevoie, așadar fii atentă la fiecare element ce îți compune look-ul, geanta aleasă trebuie să fie și ea cu un statut, să fie un stil original, interesant.

De ce Zevo

Îți propunem acest eshop unde vei găsi de fiecare dată accesorii de acest gen, genți de toate formele, culorile, stilurile, ce țin pasul cu moda așa cum este ea dictată la nivel internațional. Sunt genți de calitate premium, piele naturală. Dacă prețuiești accesoriile, nu ai cum să nu pui preț pe calitatea genților, așadar dorința de a purta altceva, nimic comun, îți va purta pașii spre acest brand.

Întreaga colecție este disponibilă în cadrul paginii oficiale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *